maanantai 22. kesäkuuta 2009

Hannan opissa jälleen 22.6


Hannan opissa oltiin taasen....Todella kiva harjotus!!! Oli just passelisti kaikkee tarpeellista ja sellasta olennaista!! Kävi myös paikkapaikoin tosi hyvin ilmi, et millasella ohjauksella koira liikkuu sujuvimmin, saatto mennä tyylillä kuin tyylillä oikein, mutta nopeuttahan on tarkotus hakea ja sujuvaa jatkuvaa liikettä! Paras on tietty kun luot omalla liikkeellä jatkuvan etenemisen tunteen koiralle!
Leevillä alotin, ja jo viime kerran jälkeen päätin, että olen keskittyneempi. Ja siinä mielestäni onnituin.
Rata alko valssaten mikä sitten toisella yrittämällä meni jees. Ekalla olin varmaan liian lähellä kakkoshyppyä ja kun lähin kääntymään niin koira kerkes reagoida siihen jo ennen hyppyyn lähtöä ja siis kielto. 3:lta putkelle vientiä varmistelin aivan LIIKAA ja siksi tiestä tuli siksakkia ja kaikin puolin epävarmaa. Tähän ratkasu oli selkeä vastasella itseen päin veto ja siitä vaan törkkäsy putkeen! :) No puomista kepeille saakka olikin minun toiveeni. (Kisaradalta) Tähän keksin monta vientitapaa... Paras oli ohjata puomin ja hyppyjen välistä, ainut mutta oli kepeille meno, kun poispäinkäännös 9:lle. Pakko luottaa koiraan! Myöhemmin kokeiltiin myös wiskyleikkausta 7 -> 8. Tän päiväsen perusteella uskallan ehkä ääneen sanoa, et valssaus on ehkä mulla kehittynyt.=) Kun mm. toi valssi keppien jälkeen ja seuraavalle hypyllekin meni ihan ok
ja 16-18. Sit virheellisen ohjausvalinnan tein 17 ->18, kun wiskyleikkausta meinasin. Koira jymähti tyystin kun oma liike pääsi tyssäämään. Paras oli valssaamalla ja perjätöllä putkeen. Hugolla kokeilin tässä leikkausta putkelle ja se kyl tuli tiukemmin ulos putkesta.
Hugo oli alux sairaan haihatteleva (meni kyl oikein, mut vasta haahauilujen kautta) ja Hannalta tulikin neuvoja ja noottia siihen. Sille hurjasti palkkaa vast'edes, mutta vain suorituksesta mikä on täysin kybällä mukana oltua. Näin karrikoidusti. Kontaktit se suoritti ihan asiallisesti! :) kepeillekin meni kyl hyvin vaik poispäinkäännöksen tein sillekin ennen keppejä, Hugon tosin kyl kerkes mennä nykäseen ekäväliin. Hugolla onnistu se 18 putkeenmeno backlapilläkin. Leevillä ei ees kokeiltu. Oli aika rankka treenisetti varmaan, kun tota lämpöökin riitti. Kiitos taasen Hanna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti