perjantai 12. kesäkuuta 2009

Normi to treenit ja Lauran veto 11.6

Elikkäs, Laura oli varkänny harjotuksen....rata. Ja aikas kinkkisiä kohtia oli muutama. =) Alotus, sit yks ihan perusjutulta tuntuva vienti, mutta Leevin kanssa hiottiin, kun ohitteli. =) Oma ohjaus siis? Kepeille avokulmaan... Meni, vaikka mutkan kautta!!!=) Niin ja vauhdiskas oli rata.
Mutta, alotin Hugolla ja sehän oli innokas ku mikä. =) ja Meni mielestäni (ja muistini mukaan) tosi kivastikkin! Puomin alastulon alla oli putki mihin piti koira saada hypyn kautta ja olin aikasta varma et Hugopa painelee puomille, mutta ei!! =)) Kepeille vein valssilla kun "sain" jätettyä A.lle ja edistettyä (tosin palutuksen kautta). =) Yllättävä innokas kaveri, alkaa heräämään "toiveet" kisojen suhteen.
Leevi oli kans ihan kivasti mukana. Alku jees, puomilla meikä olis kisoissa ollu jo lirissä (juoksukontaktit), kun jäin pahasti jälkeen ja mm. kunto meinas loppua heti kättelyssä?!? =) Leevi kans hyvin putkeen puomin alla. Siitä hyppy ja sit seuraavalle tuli ohitus. Ilmeisesti käännyin useampaan otteeseen ite liian aikasin, kun oli viisto hyppy. Hinkattiin siis.  A.lta hyppy ja kepit avokulmaan pikku mutkan kautta jees! =) =) Loppu ihan hyvin.
Nyt huilitaan ens keskiviikkoon asti ainakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti