keskiviikko 14. kesäkuuta 2017

Projekti kerrallaan nyt edeten 14.6

Jälleen kerran iski ahdistus, että Vireelle pitää opettaa sitä ja tätä....jos iis agiitystä puhutaan ja siinä halutaan edistyäkin. =)  Tuntuu, että mikään homma ei etene ja valmistu. Mut eihän ne voi, jos ei tee mitään! Nyt otin mission, että 1 asia kerrallaan, jotta ite saan rauhan. Tuntuu että elämässä on muutenkin nyt niin paljon kaikkea...

Nyt siis vuorossa keppiproggis ja siihen pisteeseen, että saan verkot vex ja sit totaalilepo niistä.
Sen jälkeen fiksaan puomin kuntoon.

Tänään käytiin kepatreenissä hallilla, koska meijän piha on liian pieni tohon hommaan, niin päätin siirtää asian treenin tyystin muualle - jotta voidaan edetä kunnolla. Alkuhommat saatiin hyvin pihassa käyntiin. Koira tietää mitkä on kepit!  = lähtee hakemaan niitä sanasta.

Mutta voi jösses, että toi koira haastaa mua kouluttajana! =)
Mä haluaisin, että sen vire ei nouse liikaa ja siksi en diggaa heittopalkka ajatuksesta. Varsinkin kun Vire on hyvin reaktiivinen! Siksipä valitsin käytettäväksi etupalkkaa -  treat&train laitetta, mutta sepä kun ei oikeen sytytä tuota koiraa. Sillä ei ole hinku edetä sinne ilman mun liikettä ja se on huono se!
Kävi vaan mun käsiin kiinni. =O
Saatiin kyl jokunen hyvä toisto, mutta...
Sit otin pallon kehiin ja kylläpä motivaatio kasvo. Tais olla 1 tai 2 hyvää toistoa ja sit pakka levis. Vire nousi liikaa ja koira tiloissa. Virheitä virheiden perään..
Passitin koiran tuumaustauolle. Tasin laitella takaisin poistamiani verkkoja ja loppuun 1 onnistunut suoritus ja that's it. Saas nähä miten tää homma etenee! Nään jo tiettyjä ongelmanpaikkoja.. mm. taaksejättäytymisen treenaus jne.. mutta ei vielä kannata mennä asioiden edelle. Katotaan nyt miten kuuri puree. Huomenna jatketaan!


Video  todisti, että oli siellä useampi onnistunut suoritus ja mun muistikuva osittain näin väärä! Mutta hyvin näkyy palkkauksen teho..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti