torstai 21. heinäkuuta 2016

Treenit jatkui 20.7

Treenilöt jatkui samassa ratapohjassa, eri koukeroin. =) Ylempi ns. päivän päätreeni, mutta sujui vallan mallikkaasti niin koitin toistakin. Loppu vaan treeniaika kesken, kun meitä oli kaksi ja olin vaan varannut tunnin ja senkin vielä väärälle päivälle. =) Se tunti kerettiin just olla, niin seuraava treenari puski päälle. =)



Tää on todettu tuhannesti että juosta me Himon kanssa osataan! ^ Ko. versio radasta oli meille "helppo". Kepeille viennissä 12 leijeröin kepit. 25 testailin ihan omaa ohjausta joka pikku testailun  = omat askelmerkit kohilleen, jälkeen yllättäen toimi.  Saattaapi vaan vaan tuolla tavalla viennissä olla omat haittavaikutukensa muihin ohjauksiin eli selän taa humpsahtamiseen.  Video




Tää treeni jäi vähän kesken ja tekemisestä ei oikein kunnolla tullut mitään, kun aloin panikoimaan ajasta / seuraavan treenaajan tuloa.  Tutustuminen jäi ihan puolitiehen enkä kunnolla edes muistanut rataa. Olipa siis todella järkeä lähteä tekemään! =) Ja tämä oli meille muutenkin se haasteellisempi versio - vääntämistä! Tätä täytyy viel käydä tyyppää!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti