tiistai 19. heinäkuuta 2016

Treenirepäsy 18.7

Jaa enpä taasen muista milloin oli edellinen treenikerta. =) Mutta tänään repäsin ja sitten oikeen urakalla. Sainpahan taas tehtyä itelleni sen sorttisen treenin, jotta ihan heittämällä ei mennyt! =)
Nyt ei ollut mitään löysyys puuskaa tai muuta sellaista, oli vaan omat vaikeutensa. Mutta periksi en antanut. Nollaveto oli loppuun saatava vaikka olis jo pitänyt lopettaa. Mutta kun ei riitä niin ei riitä. Homma tais kaatua pariinkin otteesen nollayrityksessä 3 vikalle esteelle, kun Himo käänty sen jostain kumman syystä aina väärään suuntaan. =o

Oheessa treeni: 
Oheessa video nollavedosta jossa koira ja ohjaaja on molemmat ihan tattis moro! 

Noi keppihaastavuudet toi koira näköjään klaaraa "aina" - niitä on turha treeneihin väkertää ts keskittyä niihin. Nytkin vaikka putki oli ihan tyrkyllä ja läheltä menee, ei mitään ongelmaa. Sama noi itsenäiset loppuun pujottelut! 

Meijän ongelmat on jarruttamisessa/kokoomisessa ja kääntymisessa aina - niin nytkin. Latoo putket ihan huitsin nevadaan jos en tee mitään, esim. 22.lta 17.sta.

Tänään myös yllättäen painittiin 10 takaakierron kanssa. Oikeelta yritin kierrättää, mutta editse otti.. Vaihdoin sit loppujen lopuksi kierrättämiseen vasemmalta, koska se oli ainut tapa keretä ohjaamaan 12 kunnolla.

Samoin 25 painittiin - käänty aina vasemmalle siivekkeen ympäri ns sylkkärin omaisesti vaikka ohjasin pakkovalssilla. 26 ihmisnuolta ja 27 takaa lyhemmän kautta, jolle persjättö.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti