maanantai 25. heinäkuuta 2016

Kurinpalautus hommissa.. 25.7

Kävin vähän Martinan (Vakonikova) tapaan treenamassa sokkareita ja valsseja. Käännöstreeniä / kurinpalautusta... Etsinnässä keinot jolla vähentää lentämistä. Katotaan mitä tää tuo tullessaan, josko tätä jaksais säännöllisesti tehdä ja pitää kriteerit tiukkana. Mutta äkkiähän nuo opii miten mikäkin juttu menee eli = oppii juuri tuon harjoituksen jujun, mutta miten siirtyy sitten tosielämään?

Nyt lopputulema ihan ok, mutta piti ottaa verkot avuksi ohjaamaan laskeutumista. Koska sen jarruttaisen ennen hyppyä Himo osaa (Timon oppeja), mutta silti leiskauttaa sit sen jälkeen mihin sattuu = yhtä tyhjän kanssa ja en mä vauhteja pois koirasta halua vaan opettaa sen kääntymään vauhdissa!

Kerran kun laskeutu verkon päälle, siitä täysin piittaamatta ja olis silti jatkanu hommaa ihan sukkana, mutta mä annoin "hyi" palautteen, jonka jälkeen alko skarppamaan. Näki kyllä että katto verkkkoja, jonka mukaan teki töitä (ei niin hyvä), mutta ainut millä saan haluamani suorituksen ja pääsen antamaan POSITIIVISTA palautetta ja kertomaan et "jes", juuri tuota haluan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti