maanantai 24. marraskuuta 2014

Todella häiriöherkkä! 24.11

Tänään oli tokokurssin toinen kerta ja lähettiin testaamaan kisanomaisempaa tekemistä. Katsomaan kuin käy.. no, aika huonostihan siinä kävi. =) Tehtiin ekana ja koira aika suorilta hommiin - se ei keskittynyt ollenkaan. Alotettiin remmiseuruulla ja tyyppi haisteli maata ja oli ihan kuutamolla. =) Mä en ole sen kanssa vielä kertaakaan tehnyt remmiseuruuta. Duunin alle siis!

Ja nyt oli kontaktiesteetkin saapuneet halliin ja tokohyppykin siinä lähettyvillä, tyrkyllä kokoajan, ja ne kaikki olis niin vetäneent puoleensa! Katse hapuili missä sattuu! Häiriötreeniä siis läksyksi! Myös ihan perusasennossa olossa häiriötä! Nilla häiriköi Himoa ja lankensi pienempäänkin. Alko jo reagoimaan kokoajan kysymykseen "ohjaaja valmis?". Sana "valmis" oli houkutteleva! Liikkeestä maahanmeno oli hyvä. Seis ei ollut niin tehokasta kuin ollut nyt treenatessa. Toi häiriöherkkyys teki mielestäni sen tänään! Oli tosi keskittymätön. Minna oli Hiron kanssa hallissa samaan aikaan ja kokoajan mäkin kuulin sen käskyt ...istu...maa... jne jne...

Hyppy oli hyvä! MUTTA siinä kuuluu sanoa se "seis". =) Himo tekee sen homman ihan täydellisesti ja ei tarvii mitään "seis" käskyä, mutta tästä tulee kuulemma vähennyksiä - ennakoi! =) No, voi persiin suti! =D Täytyy sit vaan nopeesti livauttaa se "seis" käsky! =) Joo-o! Näin protokoilija meikä on! =D

Loppuun luoksepäästävyys ja kimppa paikallaolo. Luoksepäästävyys ok, mutta "jätä" käsky koiralle jo ennen kuin tuomari lähestyy sitä.

Ja paikallaolossa käskyt heti kun ne pitää antaa - ei saa oottaa liikaa että muut ovat käskynsä antaneet. Saman palatessa koirien luo ja perusasentoon nousussa.

Heti kohta kotiin päästyä tartuttiin härkää sarvista ja alettiin treenaamaan!

Kyllä se kotona osaa - pätee taas... =D ja mentiin kyllä ihan äärirajoille saakka.
(kuinkas muutenkaan kun on Taijan tokotreenailuista kyse - kaikkitaieimitäänhetitässäjamullenyt! ) =D

Video!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti