perjantai 14. marraskuuta 2014

Rytmityksiä treenaamassa! 14.11

Hallille pikaseen suoraan metsälenkin jälkeen tekemään pikainen rytmitystreeni ennen kauppaan menoa.. Hirviölause! =)

Mutta kyllähän painittiin asian kanssa. Mulla kolme hyppyä samantapaisessa asetelmassa kuin eilisessä treenissä esteet 2-4. Edelleen lensi pitkälle! =(

En laittanut koiralle valmista palkkaa koska se ei silti käänny kunnolla (eilinen video) vaan kerroin olemuksellani että en ole tyytyväinen. Plakkaa sai vain ja ainoastaan suoritukssta mihin olin tyytväinen ja sit juhlittiinkin kunnolla!

Todella ailahtelevasti meni, mutta saatiin toki monia onnistumisiakin! Vaihtelin suuntia ja välillä tulikin leikkaus jne..välillä tehtiin ns. jenkkikäännöksen tapaan ja sit taas takas alkupeäriharjoitukseen.

Näitä on jatkettava erilaisella estekuvioilla ja erilaista vauhdeista! Ja näitä on tehtävä PALJON! Tosin en usko että tulee suuresti muuttumaan. =( Kisoissa en usko ikinä saavani tuota ellukkaa toimimaan niinkuin haluaisin...

Lopussa muistui mieleen sivuirrotushaaste. Siinä sitten äkkiä yritin päässäni jotain kehitellä... Tuli seuraavaa:Ei kovin haastavaa tosin!

Aksan välissä myös tokoiltiin. Vauhdista seuraamaan ja liikkeestä seis treeniä. Kerran myös liikkeestä maahan. Hyvin veti! Seuruu oli iloista, kun lähettiin vauhdista eikä aina perusasennosta... tolpankierrosta tai hypynkin kautta.=)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti