lauantai 22. marraskuuta 2014

Onko se sittenkin liito-orava? =) 20.11

Juhalla oli taas tapansa mukaisesti vauhdikas rata treeninä. Hänen tavaramerkkinsä on kyllä aina täysiä johonkin ja tiukka käännös ja taas täysiä seuraavaan paikkaan! Siellä on aina ohjaaja kovilla! Juosta saa jos harrastaa vedättävää ohjausta! =) Tykkäsin kyllä taas!
Hippikselle ei vaan ole mennyt mitää perille mun rytmitystreeneistä! Se on sellanen liito-orava, että!
Treeni meni kyllä kaikenkaikkiaan älyttömän hyvin, mutta eihän tuo käänny. =) Irtoovuutta puolestaan riittää ja onhan toki  tossa irtoovuudessa etunsakin.... =) sen kertokoon video teille! Joka on siis vain lyhyt pätkä. Mulla ei ollut edes kameraa mukana joten Minna kuvasi omalleen ja akkuhan siltä loppusi! =)
Lopussa päästiin kokeilemaan rataa nollilla, mutta kuskin siivet ei kantaneen tätä lävitse! Yksi pieni herpaantuminen väsymyksissään ja putkeen humpsahti! Mutta tämä oli esteellä 20, eli kisaradan mitta kumminkin! =)
Puomia kirmasi tänään taas niin sairaanloisella vauhdilla, että tuli kerran "lapi". Ei vaan pysty pysähtymään - pysähtyy kyllä heti siinä puomin jälkeen ja näyttäisi siltä, että lulee olevansa puomilla. Saa käskyttää kitarisat vilkkuen huutamalla jotta pysähtyis.
Päivän helmia oli kyllä pujottelu joka loppui liki seinään kiinni, sekä leikkaus hypylle 18. Esteen 23 valssi myös, kunhan mun tekeminen saatiin siinä yhden toilailukerran jälkeen kondikseen.
On se huikee koira! Täytyy muistaa mistä on lähdetty ja mitä ollaan nyt! *sydän*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti