lauantai 22. marraskuuta 2014

Testailua - niin siistiä! 21.11

Rannikon reenilöt ja "helpoin" rata Timolta pitkään aikaan! Ja lue siis, että edes meiltä suoritettavissa oleva rata. =) Vai tuntuuko tämä vain siltä, kun niin hyvin homma meijän osalta meni? =)

Timo oli lumisateen aiheuttamien ruuhkien takia myöhässä tunnin ja sitä myöden munkin suoritusvuoro veny johonkin lähemmäs yheksää. En todellakaan ole parhaimillani enään tuota aikaa - hyvin usein jo nukkumassa! =) Viimeksi kun oli mulla näin myöhänen suoritusvuoro, oli vallan kiukkutreenit! =)

Alku oli tänään aika "kaoottinen", hyppäsi nelosen oikeesti melkein Timon syliin - päin seinää! Siinä nojasi pumberi vasten seinää joka meni nurinkin kun osu siihen... Mun rytmityksellä ollu mitää tekoa! Huoh! Uusiksi, ajatuksella nyt pysähtyy - toisin kävi! Ei pysähtynyt, mutta teki todella nätin käännöksen! Tästä palkka! 7 vastakäänöksessä olin myöhässä, mutta tänne kerkeeminen parani huomattavasti,  kun lähin siitä neloselta vaan reippaasti liikkeelle. Liikkeelle lähtö helpottu, kun koira alko 4.lla reagoimaan mun rytmitykseen! Kepeille ekalla oiken sisään mutta ei taittunut sit kakkoseen. Edelliselle hypylle poispäinkäännös joka oli loistava! Koira toimi superisti vaikka en kauheesti oo näitäkään enään tehnyt / treenannut!

Sit taidettiin ottaa alusta koko settiä ja siivet kanto esteelle 20 saakka jossa tuli totaalinen muistikatkos, että mihin sitten! Todellisessa flossa vedettiin tohon asti. Tosi mageeta! Kotona ratapiirroksesta rataan tutustuessani sisäistin sen hyvin juurikin esteelle 20 ja sit tökki ja näin se tökki sit tuollakin. Hommahan menee nyt meillä niin, että mennään porukka tutustumiseen ja sit nytkin kerkesin takas himaan melkein 2 tunniksi telkkua kattelemaan ja koirien kanssa lenkille ym. - siinä kerkee radat "unohtua"! =)
Tästä eteenpäin elettiinkin sit testaille eri ohjauksia ja juttja! Mä niin diggaan! Ihana kokeilla eri versioita - nähdä toimiiko vaiko eikö. Nähdä miten koira reagoi mihinkin - oppia tuntemaan sitä! Eikä aina vetää sillä tyylillä kuin joku on siinä radassa parhaaksi? katsonut! Onko se kaikille parhaaksi? =)

Tuli kokeiltua mitä koira näkee putkesta ulos tullessaan - mun jalkoja olenkaan... Eri ajotuksilla eri reagtiot!
Sit yhelle hypylle eri ohjauksia jne.... kaikkee kivaa!!

Siistit, totaalisen hyvän mielen treenit!! Jeah!
Erityisesti kohta 7 vastakäännös josta veto ja poispäinkäännös 8:lle ja siitä 9:lle tiukkaan umpikulmaan kepeille oli magee setti! =)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti