lauantai 15. marraskuuta 2014

Lisää rytmittelyä... 15.11

ja voi pojjaat että tää on Hippikselle haastavaa! Ja mulle kanssa opettaa sille tätä asiaa. Valmiina oleva palkka kun ei toimi!! On pakko muulla tavalla kertoa mitä haluan ja palkata VAIN JA AINOASTAAN halutusta toiminnosta. Lentäminen ei käy...

Tänään mulla oli käytössä kaksi hyppyä, putki ja keinu. Jossa mentiin vähän sikin sokin. Keinu vain siksi mukana, että senkin treenaamisesta on liikaa aikaa ja siellä kisoissa tuli se lentokeinu.

Putkijarrua tuli treenattua myös - aika heikolla tasolla on! Mutta saatiin palkkaamisen arvoisia suorituksiakin! =)
Hypyille mentiin sieltä suorasta putkesta ja ja mun liikkeen jarruttamisesta piti koota itsensä ja hypätä nätti pieni hyppy! Lipsahduksia tuli alkuun todella paljon! Mutta loppuakohden homma parani huomattavasti! Jatkamma harjoituksia... =)
Ja siis näissä rytmitystreeneissä teen sekaan aina leikkauksia joissa tulee hiukan samankaltainen rytmitys, jotta ei ala sekoittamaan asioita!

Nyt tehdään vielä todella rajua hidastusta koiran osalta. Välillä jopa pysähtyy, josta suullinen kehu ja sit saa ottaa hypyn. =)

Loppuun todella kiusallinen teko! Suora putki jonka jälkeen 3 hyppyä linjassa eka väli pisin ja sit seuraavat lyheni todella. Ekaksi mentiin ihan suoraan täysiä koko suora. Vikan välin veti innarina. Sit niin että, putki hyppy ja hyppy jolle rytmitys ja vika siis piti jättää ottamatta! Hyvin veti ja hienosti kokosi! Wohoo! Ei langennut ansaan!

Tänäänkin myös tokoiltii välillä! Seuraamista ja sitä liikkeestä seis. Liikkeestä seis alkaa parantua todella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti