sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Ongelmia työstämässä! 29.3

La aamusella suunnattiin hallille takaisin ja ongelmien kimppuun! Himo makaamaan halliin ja ekaksi Intolla rataa treenamaan. Miten niin lisää nostatusta ja kiusausta! No , sitäpä sitä! Oli neidolla vaikeuksia pysyä aloillaan saatikka hiljaa, kun Inton kanssa tein, mutta ei ollut muita vaihtoehtoja. Muutamaan otteeseen tästä keskustelimme. Inton kanssa suoritettiin rata osissa. Ei kyllä hurraan tunnetta tullut. Mutta Into taatusti teki kaikkensa oli iloinen ja innokas!
Välillä suikki putkiin ja meni ohjauksista läpi samoin kuin Himo eilen. =) Tosin en minä ohjauksillani syytön näihin suikkailuihin ole! =) Intolla taas mahatavat A.n suoritukset!! Tässä on nyt huima kehitys kyllä tapahtunut! En tiedä voiko oikeesti johtua vain siitä käskytyksen muuttamisesta!?! Muutamia huonoja hyppyjä oli matkassa ja aika huonoa kääntymistäkin...

Himon kanssa homma alko hyvin, mutta sitten käännöskohdissa kyllä taisteltiin tänään kovin. Tein töitä palkan ja verkkojenkin avulla, että sain vietsini perille! Yhtään ei saanut koheltaa tai tehdä mitään omatoimisesti! Niistoissa tuli muutamaan otteeseen päin nyrkkiä ja koko estettäkin, kun en lähtenytkään alta pois vaan halusin, että pysähtyy palkkaan!

Aivan liian paljon tuli toistoja, mutta mä päätin, että mä vien tän homman kotiin nyt 6-0. Lopputelema ihan suht jees, joskaan ei nyt mitään kaunista katseltavaa... video.

Nyt on toden teolla otettava treeniin noi kääntymiset kovista vauhdeista ja noilla rimakorkeuksilla! Ne mättää ja pahasti! Mutta olen iloinen, että pääsimme edes tuohon lopputulokseen mitä videolla näkyy! Esteet 7-11 ois pitänyt ottaa niin, että kierrätän 8 vasemman siivekkeen kautta, mutta tälläkertaa nyt näin. Olis tullu koiralle jatkon suhteen paremmat linjat! Samoin esteet 12-14 oli ehdottomasti paremmat, kun teki esteelle 13 valssin niin, että koira laskeutu esteen vasemmalle siivekkeelle (koirasta katsoen) ja sitten viskyleikkaus 14.sta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti