lauantai 5. huhtikuuta 2014

Sairaan siistiä! 3.4

Himon kanssa Juhan viikkotreenilöissä ja aah olipa taas niin MAHTAVAA! Toi on niin pelottavan koukuttavaa et voisin treeniä ton elukan kanssa 24/7. Tarttis olla useampi tykki, niin vois treeniä sydämmensä kyllyydestä - nyt on pakko toppuutella omia himoja! =)

Treeninä oli Alen Marekovic:n heillä kouluttama rata...haastava! Siellä pääsi tekemään Alen-koptereita. =) Joo, tätä ennen nevöhööd! =) Mutta tehtiin ja vallan näpsäkästi! =)

Oheessa rata mun piirtämänä:

Nyt jälkikäteenkin ajatellen, meillä kyllä meni treenit aikasta sairaan hyvin. En tajuu, miten se onkin niin "helppoa" välillä ton kanssa. Edelleen täytyy sanoa, että tuntuu niin tarkotetulta! *sydän* Toki meilläkin "murheenkryynimme" on mutta haloo - koira on vasta rapiat vuoden! mm. kääntymään malttaminen täytyy nyt ottaa työn alle kunnolla! Vauhtia kun on niin ei aina malta kääntyä kunnolla, mutta kapasitettia siihen löytyy kyllä, se on nähty! Nähtiin tänäänkin!

Käänty kolmosen kuulemma parhaiten kuin yksikään maksikoira tähän mennessä. =o Okei, rimat ei ole tapissaan! Kolmoselle koira lumpsahti alotuksessa ihan luonnostaan, samoin 4.n taakse, mutta normi päällejuoksulla siitä ei selvinnyt! Sitä ei kerennyt tekemään kunnolla ja siitä ei kerennyt jatkoon! Tähän Alenkopteri ja jo alko pelittämään! =) Juhalle pilkoin ohjauksen osiin ja se = takaakiertovalssi ja heti perään persjättö. =) Koirallekin tämä oli ihan nevöhööd, mutta laakista teki oikein! =O

6-7 väliin persjättö (kerran tuli 8 rima alas - kiire perään) ja 9 vein pyörittämällä ja saakutti mikä käännös! Huh huh! Aivan siivekettä nuollen! =) Mut kerkesin hyvin rytmittämään siinä ja kutsumaan koiraa napakasti. 10-11 väliin puolivalssi ja 12-13 väliin persjättö ja luontasen hyppylinjan kautta "välistävetona" 13-14. Alkuun tein 14 valssin ja ja 15.sta, niin että koira laskeutu siis tulosuunnastaan oikealle tassulleen, mutta tämä muutettiin niin että tein 15 jaakotuksen ja koira laskeutu hyppyn vasemman siivekkeen kautta. Oli 9 kymppää nopeempi! Noissa valsseissa Himo käänty äärettömän huonosti - loiskautteli pitkälle. Tämä kohta menee vielä uusintatreeniin... tavoitteena kunnon kääntyminen! Muuta ongelmaahan tuossa ei ollut.

18 koira ajautu ihan luonnostaan ja 18-19 väliin valssi. 20 saksalainen ja jotenki niin vaivattomalta tuntu! 22 takaakierto-valssi ja 23 peruskäännöksellä/pyörittämällä. Tätä veti kans vähän pitkäksi. Samoin 24 laskeutu aina ihan hevon persiiseen, mutta kertaakaan ei tullut ohi 25 vaikka kirmasin täysiä 27 takaakiertoon. =O Korjasi ite omia linjojaan juosten silkkaa siksakkia ja näin kyllä äärettömän huono linja pussille. Mutta pointsit taas koiralle estehakuisuudesta!! Tota vastakäännöstä 24 ei saatu pelittämään kunnolla jotenka sekin menee treeniin! Tietty mitä väsyneempi koira sen huonommin kääntyy... Yritettiiin vielä lopussa valmiin palkan kanssa mut noup - ei auttanut.

Loppu räpellettiin jotenkuten. =D

Tosi hyvänmielen treenilöt! Haastava rata pätkissä alusta loppuun. (vaikka tämä ei tavoittemme ollutkaan!!!)

Juha taas kehu koiraa ja ihmetteli kovin kun sanoin sterkkaavani sen nyt kuun lopussa. =) Ton sterkkauksen takia olin ajatellut ottaakin näihin treeneihin nyt kesän mittaisen tauon, mutta taitaa toisin käydä. Saadaan ehkä Heidin kanssa sumplittua vuorot niin, että josko sittenkin puolitettaisiin seuraavakin jakso. =) Koukussa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti