perjantai 18. huhtikuuta 2014

Astetta heikommat treenit taasen 17.4

Juhalla viikkotreeneissä (joka siis on tätä nykyä ollut jo pitkään joka toinen viikko!).

Kauheen onnistunut ja voitokas mieli ei ole, mutta tiedänpän mitä pitää jatkossa treenata! Ja ei tullut yllätyksenä ei, että se juttu on kääntyminen! =) Sekä täytyy taas vahvistaa eteenmenoa, sitä ei oo tullut pitkään aikaan tehtyä.

Nyt myös kun noi kontaktit on olleet mukana noitten kuvioitten harjoittelussa alkaa näkyä sieltä "karkaaminen". Näihinkin täytyy nyt puuttua kovalla kädellä ja unohtaa tyystin nopeat vapautukset!!

Mua ei ois tänään oikeen huvittanut lähteä treenimään ja tiedä sitten oliko siinä syytä omaan "velttouteen". Juha sai kovistella mua aika lailla ja sanoi myös, että vaikutan varovaiselta - yritän rauhallisella ohjauskella rahoitella kiihkeää koiraa. KYLLÄ! Sano myös, että se ei vaan toimi! =) Se on kiihkeä niin se on kiihkeä!! Asennetta peliin (Juhan sanoin perkelettä kehiin =)) ja joo-o alkohan se homma loppua kohden pelittämään kun se perkele sieltä kaivettiin esiin. =) Puristelin itteäni taas korvista jonkun kerran.

Himo oli tosi korkeessa vireessä! Mäikäsi taas mennessään ja meni ohjauksista läpi - ei siis kääntyillyt kunnolla! Kävi taas kerran myös käteen kiinni ns. palkkausvaiheessa kun kehuin koiraa. Viime ot-treeneissä kävi kyynärpäähän kiinni niin, että meinas oksu lentää kun hammas kolahti johku hermoon ja myös pikku naarmu löyty sit kyynärpäästä. Hullu elukka! =D


Alun sivuirrotus kakkoselle toimi todella hyvin. Kolmosta käänty huonosti ja alkuun ei "suostunut mennä" A:lle. Otettiin sit yksittäin kun oli niin veemäinen kulma mennä sille ja olihan se vasta toka kerta kun sitä kokonaisuudessaan teki. Rupes pelittämään ja päästiin sinne sitten jo kolmosen kauttakin. 5 lato kiitettävästi läpi samoin kutosta. Puomilta lähti ennen aikojaan. Kepeille en saanut ohajttua sisäpuolelta rataa. Luonnollista kun keppiosaaminen vajavaista vielä! Ulkokautta mallikaasti!! 11 ohjaamisessa sössiskelin itte alkuun pahemman kerran. Hätäilin jatkon takia ja en ollut tarpeeksi tiukkana. Tätä väliä hinkutettiin tovi siis esteitä 10 - 14. Oma tekeminen oli ihan PASKAA!! saakutin vaikeeta saada koira kääntymään 14 kunnolla - lato mihin sattuu! Treentattava tuo kohta vielä!! Toi vauhti vie koiralta malti kääntymisestä nyt tyystin - mutta työn alle..työn alle! =)

16 haki todella hyvin putkestä, mutta myös puomin sen jälkeen. Joudun tehä 16 todella lentävän vastakäännöksen ja olla tarkkana renknaa ohjauksessa sitten. Tuli ohi jokusen kerran.. Tätäkin väliä hinkutettiin... Takaakiertoon irtos hyvin sit kun MÄ TEIN sen kunnolla!! Eteenmenoissa olikin sit "sanomista"... Laitettiin loppuun palkka valmiiksi ja onnistuhan sekin. KO. kerralla mä pääsin myös ite todella hyvin liikkeelle tuolta 18.stä.

Sellaiset treenit ! =) Vahtia oli eli en valita!! =) Huippis ötökkä!

Oli vähän pikaseen kirjotettu tämä juttu...tarkennetaan joskus...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti