torstai 20. maaliskuuta 2014

Piiralla 19.3.

Into & Himo molemmat Piiran käsittelyssä. Hippis aika jees. Lantion ongelmat oli ns. taaksejäänyttä elämää. Lapojen alueella Leenan sanojen mukaan sellaista normi kireyttä, koiralla jonka etupään lihakset eivät ole vielä kehittyneet kunnolla...

Into puolestaan oli taas hiukan heikentynyt oikeelta. =( Syy?! On aksannutkin hitokseen paljon vähemmän kuin ennen.
Lantio oli kuitenkin suora, mutta epätasapainoa lihaksiston suhteen oli havaittavissa. Niinkuin oon monasti sanonut, että Into tulee kantamaan tuota "ongelmaa" koko lopun ikänsä. Nyt oli pisin hoitoväli pitkään aikaan - 5 viikkoa. Mutta kuten sanottu aksaakin todella paljon vähemmän kuin ennen. No, nyt taas tulee kuitenkin normi rytmi hoitoihin kun seuraava on jo 8.4. Lääkkeeksi tuohon orastavaan heikentymiseen saatiin (tai siis äiti saa), että koiraa pitää nyt kävelyttää ihmisen oikealla puolella ja siellä pusikossa lyhyessä remmissä. Sekä pakitusta.

Niin ja Into on jonkun verran viimeaikoina pomputtanut oikeaa takajalkaa (mityä mä oon sitä lenkillä nähnyt) ja syy siihen lienee tämä - ei pysy rytmissä. Tosin oon mutsille sanonutkin, et heti pitää katkasta toiminto kun se alkaa ja nopeesti! Mutta siis Intonkaan kohdalla ei mistään todella hälyyttävästä ollut kyse!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti