maanantai 10. maaliskuuta 2014

Koira toimi - ohjaaja ei 9.3

Laiha tulostaso tänään Riman kisoissa, mutta ratoihin mahtu todella paljon hyvääkin. Koira toimi loistavasti - ohjaaja oli se joka sössi ja sössi aika tyypillisissä kohdissa vielä. Tuomarina kisoissa oli Laamasen Mia ja koko kisojen tulostaso huomioiden radat EI todellakaan ollut niin vaikeita!!! Täysin suoritettavia!! Ja meilläkin ne mokat tuli ihan muualla kuin niissä vaikeissa kohdissa. Ja oppia tuli jokusesta kohdasta, että toisin olisi pitänyt tehdä. Tosin rataan tutustuessa ne ei mieleen tullut, koska en pitänyt kohtia niin "ärtsyjä" ohjauksia vaativina.

Ekalla radalla virhe kepeille sisään menossa - eikä ollu edes paha paikka!! Haloo Intolle moinen virhe! Ja vielä umpikulmaan joka on sille helpompi!! Pidin sen tekemistä niin ITSESTÄÄNSELVYYTENÄ, että sainpa sitten nokilleni. Jokainen este olisi kuitenkin ohjattava. Se rata femma ja yliaikaa hiukan. Etenemä oli 4,1. Meillä ton keppivirheen / korjauksen kanssa 4,03. Tämä siis hyppäri.

Kaksi seuraavaa oli aksaratoja jotka molemmat hyllytettiin. Toinen niin, että Into irtosi todella yllättävässä paikkaa väärälle hypylle (harvoin meille tulee tällasia hyllyjä! =D) ja toisella toisella paineli puomille putken sijaan - putki siis puomin alla. Tässä olis vaatinut kovempia otteita, flipin? Huomasin että suuntii puomille ja vedin ite liinat kii, mutta ei siinä kohden enää auttanu. =)

Mutta ne HYVÄT asiat:

Koiralla pohjasta huolimatta hyvä vauhti!
Yksikään rima ei tullut alas!!!!
Koira teki toisen radan keinua lukuunottamatta ihan SUPER HYVÄT kontaktit!
A ja puomi oli molemmilla aksaradoilla ihan sairaan hyvät!! Pysähty ku seinään ja nyt siis käskytän vain ja ainoastaan kipeemään, kiipeemään. Loistavaa!! Ja ekalla radalla pieni vedätyskin!
Tein myös monta kertaa ihan peruskäännöstä radoilla (jokaisessa alotuksessa) ja toimi. =O Ei nyt kääntyny sukkana, mutta käänty oikiseen suuntaan.
Pysy lähdöissä!

Huomioonotettavaa myös se, että monessa kohdassa ohajasin koiraa käskyttämättä sitä suullisesti.


Radat kisoissa pitäisi ehdottomasti useammin olla tuota tasoa haastavuudeltaan!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti