lauantai 15. maaliskuuta 2014

Tuntuu vaan niin tarkoitetulta! 14.3

Juhan treenilöissä ja Himon kanssa. Ja aah, on se vaan niin mukavata! Jotenkin meillä vaan natsaa! Ja jotenkin noi Juhan radat ja treenit sopii mulle. Radat on sujuvia, mutta silti haasteellisia. Tänään ei suuria ongelmia oikeestaan missään! Kerran tuli alussa kolmosen rima alas saksalaisessa (syy?), rimat nyt 40 cm:ssä. Mutta, kun videoltakin kattoo, näissä kehitystä on tullut huikeesti. Luotan tyystin koiraan, että hypyn ottaa ja näin pääsen hyvin irti. Tänään otettiin tokaa kertaa toiselta esteelle kepeille menoja ja aikasta hyvin veti. Jyrkkä avokulma ja ansaputken ohitus. Todella hyvin!! Ja tyyppi pujottelikin onnistuneesti ja hyvin loppuun vaikka jättäydyin taakse! On se huikee! Love! Pituus mentiin tänään ekaa kertaa kokonaisena ja ekalla kerralla otti vähän vauhtia taaimmaisista palikoista, mutta seuraaville toistoille korjasi.
Keinun tuli superupeesti - kovaa, mutta kerran myös läpikin, josta heti peli seis! Ja keinu uudestaan kokonaan. Renkaalle mentiin kovasta vauhdista ja sen jälkeen muurille takaakiertoon - ihan superisti koko setti!!
Yhen suoran putken jälkeiselle hypylle oli vaikeeta saada hyvää käännöstä. Tällasia täytyy treenata! Ja myös putkijarrua jouduttiin vahvistella valmiin palkan avulla pariin otteeseen. Jonkun verran ollaan sitä treenattu, mutta lisää tarvitaan treeniä! Samoin loppuun mahtu yksi takaakierrosta aika tiukkaa kääntymistä vaativa kohta jota Himo ei todellakaan kääntynyt tiukkaan - treeniin! =)

Rata saatiin treenattua osissa alusta loppuun. Alkuun esteet 1 - 4, sitten 5 - 11 ja loppuun 13 - 25.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti