sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Yht'äkkiä taas tätä... 22.3

Piupiksen kanssa BAT.n kisoissa kahden startin verran, 1 x hr ja 1 x agi. Tuomarina Ritva Herrala. Hyppäri oli rata jossa oli hiukan jotain tekemistä kun taas agirata aiva suunnattoman helppo - jopa tylsä.

Mutta itse suorituksiin:

Hyvällä fiiliksellä ja rennosti kisattiin tänään!
Hyppäri oli meiltä hyvää tekemistä!! Tehtiin todellakin yhdessä ja tuntu, että koira solju automaattisesti esteiltä toiselle. Etenemä vähän alle 4m/s, mutta tuntu ihan vauhdikkaaltakin. Tästä nolla ja sijoitus jotain 10/58? Voittajasta jäätiin reilu 6 sekuntia ja edettiin n. m/s hitaammin kuin he! Huh huh! No, emme anna sen vaikuttaa.. me vain harrastelemmme, haastajiksi meistä ei ole. Mutta Into antoi takuulla kaikkensa!!!

Hyvillä ja edelleen rennoin mielin tokalle radalle. Päädyin alotuksessa liki lentävään lähtöön.. rimat tais nyt olla 35 cm ja käytössä ne muoviset tosi kevyet rimat.
Ja nyt sit se että "yht'äkkiä taas tätä!" Into kolisteli varmaan joka vitun rimaa. Ja niitä tulikin radalla kolme alas - kahta en tiedä missä, mutta kolmas oli vika rima jonka päälle rysähti oikeen kunnolla. Joo, syytä on minussakin kun en edes tiedä mitkä rimat tuli alas, mutta se koiran vastuu tekemisessä...
Muutoin rata tuntui soljuvan edellisen tapaan - mentiin hyvässä yhteisessä rytmissä ja ihan vauhdikkaan oloisestikikin - koira teki jälleen LOISTAVAT kontaktit!

Videoita ei valitettavasti radoista ole.

Taas tuli sellanen en tiiä olo... taidan antaa Intolle totaalista aksataukoa?

Rovaniemen keikan olen haudannut - tosin kovia toiveita sinne pääsystä en ole elätellyt edes, ajatuksella et osallistutaan jos saadaan se voitto. Kiva kokemus... Mutta kyllä taitaa se voitto haaveeksi jäädä niinkuin Inton saaminen hyppyvalioksikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti