sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Vuokkosilla taasen 26.1

Taas kisattiin Vuokkosilla. Pari starttia citybelgien kisoissa.. Oli muuten yli 45 minsaa myöhässä!
Eka rata agirata, jolle sain taas hetsattua Inton hyvään fiilikseen, se taas oikeen veti sinne radalle. Nykyään meillä on ihan eri rutiinit kuin ennen. Otan koiran aika ajoissa halliin, leikitän sitä pallon kanssa ja touhuillaan muutenkin ja hetsaillaan. On tuntunut koira ihan vauhdikkaalta tällä systeemillä. Vielä kun osuu sopiva rataprofiili niin vien pallon valmiiksi "maaliin", joku kaunis päivä. =)

Tänään molemmat radat oli sellasia, että oli hyvä vähän jättää koiraa lähtöön ja viimeaikoinahan mä olen puolestaan tehnyt sellaisia puolilentäviä lähtöjä Inton kanssa. Ja se kyllä näkyi! Molempien ratojen alussa hiipi, tokalla eli hyppärillä vielä enemmän ja siinä olikin pikkuinen konflikti tilanne. Koira jopa paineistu ja meinasi lähteä mua karkuun. =O

Pitkästä aikaa hyllytettiin rata sillä, että koira suikkaa väärälle esteelle (lue: ohjasin sen kyllä ihan ite sinne.) =)
Eli ekalla (agi) radalla keppien jälkeen tein persjätön joka oli himpun myöhässä ja suuntautui väärin, jonka johdosta sit irrotin koira edessä olevalle hypylle puomin alla olevan putken sijasta. No, hypyn otettuaan paineli kyllä suorinta tietä putkeen tajuamatta mitään mistään virheestä. Hyvä niin! Puomi oli kolmanneksi vika este ja mulla ton hyllyn vuoksi vitasi et nyt testataan kunnon vedästystä puomilla kisatilanteessa. No, läpihän se tuli vajaat puolimetriä. Pysähty siihen ja alko haromaan taas takajaloillaan sitä puomia - vuorojaloin. Eipä osunut, kun oli niin pitkällä. =) Loppujen lopuksi käänty katsomaan, että missä se puomi on ja hyppäsi sivusta asentoon. Mä siis koirasta liki 10m päässä. =) Kehuin ja vapautin ajatuksella että juoskoon maaliin sieltä suoraa, mutta eipä juossut. Otti kaksi viimeistä hyppyä ihan oikein! =) Into tasan tarkkaa suorittaa kyllä kaikki näkemänsä esteet ja mitkä lähelle osuu! *sydän*

Hyppärin alun sekoilusta huolimatta päästiin se nollilla maaliin ja oli ihan ok rata! 4 niisto meni kyllä ihan päin persettä kun olin myöhässä sieltä - syynä tämä liki yhtäaikaa liikkeelle lähtö.

Hyvällä fiiliksellä mentiin tänään ja oikeesti rennoin mielin!! Se on hyvä se!!! Toivottavasti saadaan jatkaa samaan malliin!! Ei yhtään rimaakaan alas tänään. Eikä kontaktivirhettä vaikka A mentiin 2 kertaa ja sille puomin pinnallekin osui vaikka läpi tulikin.

Hypärin sijoitus 8/49 tai jotain...

Hyppäri Katin kuvaamana. KIITOS KATI!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti