perjantai 3. tammikuuta 2014

Loma loppu! 2.1

Inton loma nimittäin. Viikkotreenilöihin kävi Pintiäisen tie ja kouluttamassa olikin Iina Asunta (eikä jälleen mitään ennakkoilmoa asiasta!). Tosin emme edes tienneet kuka hän oli ennen kuin Minna kysyi häneltä "anteeksi, mutta saako kysyä kuka sä olet?". =) Kovin mukava tyttö, iloinen ja positiivinen. =)

Meillä ei treenisetti kauaa kestänyt ja hyvä niin näin 3,5 vkon tauon jälkeen. Tehtiin vikana!

Into tuntu aluksi tosi tahmealta. (ei videota todisteena) En tiedä oliko oikeesti vai tuntuuko ton Himon jäljiltä. Mutta kyllä treeni ainakin tahmasesti alko! Kakkoselle oli takaakierto ja päällejuoksu ja saakutin nakki ei edes irronnu sinne takaakiertoon!

No, jahka tämä dilemma selätettiin saattamalla koira kirjaimellisesti kiertoon, matka jatkui ihan jees. "Vääriä" = meille huonoja/ehdottomasti hitaampia (mutta kun halusin tehdä niin) ohjausvalintoja mahtu parit matkaan. Näitä muuteltiin...
Jokunen rima tuli alas kun hyppelehti ihan vammasesti, meinas jopa alkaa kuuppaa mulla kiristellä. Tais tullakin rumia sanoja. =)

Loppurata oli oikein mallikas joka kerta! Nollaa yritettiin mutta noup, se lopahti juurikin noihin vamppihyppyihin kun keskeytin.

Koira antoi varmasti kaikkensa!!! Mulla vaan jäi jotekin paska fiilis... =(

Ehkäpä tämä oli alkukankeutta taas!?

Sit toiseksi mä palelin sinne ajaessa jo ihan hitosti ja sanoinkin Minnalle, että en haluu edes autosta nousta tonne ulos palelemaan.. Lämpätessä mä en lämmenny yhtään! Päinvastoin! Oikeesti hampaat kalisi ja kroppa oli ihan jäykkä, tuntu et paikat kramppaakin siksi kun jäykisteli. Sit vielä oottelin siellä hallissa ne kolme koirakkoa ennen meitä..
Me kun lopetettiin tajusin, että mulla on ihan armoton hedari, tuntu että yrjö lentää ja pää halkee. En tiiä johtuko tosta palelusta ja sit kun lähtee kirmaamaan, joskaan siinä kirmailussakaan ei hiki tullut. Hengästymistä kyllä!

Onneksi oli autossa lääkettä jonka nappasin heti treenin jälkeen ja jäähkälenkin aikana se vaikutti sen verran et kykeni ajamaan himaan. Syväjäädytetty tila jatkui kotona.. Flussako tulossa?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti