perjantai 17. tammikuuta 2014

Aivan eri rytmissä! 16.1

Inton kanssa nimittäin. Päätin treenata sillä kun olis kisat sunnuntaina, mutta treenilöistä jäi vain skököde mieli kun tehtiin hommia niin eri rytmissä. Mussa oli tyystin Himo asetukset päällä. Sanoinkin Juhalle, että en tule ikimaailmassa oppimaan sukkuloimaan näiden kahden koiran välillä - hän oli toista mieltä. Ajan kanssa kuulemma....

No, loppua kohden onneksi alko oma tekeminen paranemaan - rytmi löytymään. Ja siis Intossa EI ollut tänään(kään) mitää vikaa!! Mä olin se joka tölvi vähän väliä, ja siksi se kyrsimisen taso olikin ihan kiitettävä treenien jälkeen. Nyt tätä kirjoittaessa jo mennen talven lumia!! =)

Ja tosiasiahan on se, että mitäpä sitä tuolla edes kävis jos osais kaikki! Vain virheiden kautta voi oppia! Ja tulikin pari juttua esille mitkä pitää nyt iskostaa kalloon. Sitäpaitsi, nyt jälkikäteen kun noita kohtia miettii niin olishan ne itekin pitäny tajuta! Rintamasuunta näytti mulla ihan hevon huitsin nevadaan ja sellainen koiran veto silleen kivasti pyllistämällä ja kyyritelemällä sekä huutamalla harvoin tuottaa tulosta! =)

Knuuttitörkkäsy kepeille toimi koiralla sairaan hyvin!! Eli törkkäsy avokulmaan ja siihen leikkaus päälle! =)On se vaan niin kepakkotaituri!
Sit jäi kerran A.n alastulolle kun täi tervaan! =O Hyvä Into!


Pyllistelemällä ja vetämällä niin, että käänsin rintamasuuntaa kohti keppejä koira jatkoi matkaansa suoraan ansahypylle, pisaraakaan edes kyselemättä! Juha sanoikin, että ei ole helppo koira näissä paikoissa! Ja mä niin yritin! Huutaa ja kippuroida ainakin jos ei muuta! =D

Mutta ottamalla vastanen käsi käyttöön (samalla tavalla kuin päällejuoksussa) ja kääntämällä rintamasuuntaa koiraa kohden homma alko pelittämään välittömästi!! Tavallaanhan tuo ohjaus on puolivalssin omaista vaikka ei kirjaimellisesti kuitenkaan! =)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti