sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Mä opettelen!! 5.1

Nimittäin tätä mun uutta asennetta. =) Ja pahinta mahdollista käsiteltävää mulle tarjottiinkin tänään...

Inton kanssa siis vuokkosilla kisaamassa. Ekat kisat tauon jälkeen ja tuomarina Marjo Heino. Ilmoisn vain kahdelle radalle tarkotuksella. Yllätyksekseni tekemisemme tuntu suht (huom! tuntui) vauhdikkaalta. Tuloslista kertoi muuta. Etenemät vain jotain 3,7 luokkaa.

Eka rata oli aksarata. A mentiin kahteen kertaan, yöks. =) Ja ekalla alastulolla napsahtikin jo virhe - koira oli oikeen porsas. =( Kävin lämppäesteilläkin ennen rataa ja nimenomaan tekemässä A.ta, jonka veti jo siellä lahjakkaasti ekalla läpi, sit palauteltiin vähän muistoja.

Toka A ja puomi oli sit taas radalla mallikkaat. Käskytin pelkän "kiipeemään" ja toki himmailin ite vähän liikkeelläkin.
Aika lopussa piti muurille taas tehdä peruskäännös, samanlainen kuin viime Esan radoilla jonka kääntykin hutisuuntaan, niin vähän hirvitti sitä lähteä tekemään - kuinkahan käy. Hyvin käänty oikiseen suuntaan nyt, mutta lähti sit hakemaan keppejä jossain siellä kaukaisuudessa, tuli vähän pitkää kaarta!!

Tää rata siis femma ja kait miinusaikainen.

Toka rata hyppäri joka oli oikea tynkä sellainen, 15 estettä. Veikeä rata! En kuulutuksista kuullut muuta kuin, että ihanneaika oli 25s. Pituutta tai etenemää en tiennyt (tosin en yleensäkään niitä kuuntele!). Nollia ei radalla tullut kenellekään ennen meitä. Into tuntu ekaoilla kolmella esteellä aika tahmealta ja 7 takaakiertoon lähetyksessä tuntu et joudun oottelemaan ja hyppäsikin sen vähän taas niin ja näin. Tällä radalla tein pussijarrun ja saakutti, että veti sen hyvin!! Päästiin ekana koirakkona virheettä maaliin, MUTTA YLIAIKAA! Plaaahh! Mun pahin vihollinen!! Jos olis ees ollu rävelörata, niin hyväksyisin, mutta kun oli ihan sujuvaa menoa! Radoista ei ole sitten videota, niin ei pysty tuota tunnetta kumoamaankaan - siis tuota sujuvuustunnetta! =)

Meijän jälkeen tuli sitten niitä oikisiakin nollia jokunen. Täyty viissin eka näyttää mallia kuin se rata suoritetaan! =D Ei vaan yhtäkään noista nollasuorituksista en nähnyt, että en edes tiedä kuin porukka sitä källikohtaa on vienyt! =)
Into oli lopputuoksissa 4 sillä yliaikanollalla. Etenemäksi radalle oli laitettu 4m/s... Joskus on siihenkin ylletty! Oikisten nollien tekijätkään ei tainneet paljon alle ihanneajan rataa kirmasta!

Mutta sitten tullaan tähän uuteen asenteeseen ja opetteluun -> positiivinen ajattelu!

Radalla 2/3 kontaktin alastulosta oli mallikaita!
Yhtään rimaa ei tullut kisoissa alas (jos lämppäesteitä ei lasketa, siellä hyppyytin 40cm jonkun kerran)
Muutamia hyviä käännöksiä mahtu matkaan.
Ainakin 1 oikea-aikanen valssi ohjaajalta.
Mentiin sen minkä mentiin (eikä meinattu) - ei varmisteltu!
Pussijarru oli loistava!
Peruskäännös muurille onnistu!
Koira pysy lähdöissä hyvin!
Vedätin kepeillä - tosin tätä en pidä meille ongelmallisena.
Takaakiertoihin lähetykset ei tökkiny ja niitä oli paljon.
Valsseja tehtiin ekalla radalla 8! Suurin osa takaakierto-valsseja.
Ekan rada alotus meille ihan rimasurma hyppy-kepit ja rima pysy! Wohoo!
Tokalla radalla törkkäsemään valssista avokulmaan kepeille ja mun valssi suuntautu hyvin!
Tähän suuntaukseen oikeen panostin tutustumisessa!

Nuin paljon hyvää mahtusi radoille! Jeba jee!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti