sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Rytmissä jälleen! 19.1

Helppo päivitys kun voi sanoa että katsokaa itse... =)

Olipas mukava yllätys päästä näkemään/analysoimaan omat radat kun ei ollut sitä omaa hovikuvaajaa matkassa!
Pätysen livestreemi

Into kohdissa: 1.11.45, 2.19.50 sekä 3.32.00

Ihan buenoa menoa meiltä! Kontaktit tosin oli vähän....

Aamu ei alkanut kauheen hyvin. Pää kipiä eilisen saunomisen takia - 4:llä nautitulla siiderillä en usko olevan kauheesti osuutta asiaan! =) Mutta taas sain lähdettyä kisoihin viimetingassa, eli oli jo valmiiksi vähän hoppu... Tuuliruusun kohdalla sitten pompsahti mieleen, että kisakirja on kotona. Onneksi pumpsahti mieleen edes tossa, eikä vasta kisapaikalla! Ja onneksi tuli mieleen ennen Tuuliruusua, ettei tarvinnu ajaa motaria Jäkeen saakka päästäkseen ympäri!! Oisinkohan sit edes enään menny kisaamaan. No jokatapauksessa soitin Einolan Marjolle, että ilmoo kisapaikalle mun saapuvan myöhässä. Meijän luokat oli laitettu alkavaksi 11.30 eli ilmoa piti ittensä 11 mennessä, mä olin kispaikalla kaikesta huolimatta about 5 yli 11. Enkä ees kaahannu!

Mieli oli ihan hyvä kisaamisen suhteen! Ei yritelty liikoja, en hosuillu Himo asetuksilla vaan mentiin hyvin Into-rytmillä. Luotin koiraan ja valintoihini ja riskejä on otettava, ne joko kannattaa tai ei. =) Koira tuntu liikkuvan... tosin ekan ja vikan radan alotuksissa tuntu vähän tahmaselta.
Jäi hyvä mieli! Pari nollaa, vaikka ei ne sitä hyvää mieltä pelkästään tee vaan se kokonaistekeminen. Vikalla radalla 1 rima alas. Oli kiva nähdä Pätysen videolta tilanne niin ei jää kaivelemaan mistä johtu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti