torstai 5. syyskuuta 2013

Vapulla hyppimässä 3.9

Himon toinen hyppelökerta Vapulla. Vapun omin sanoin, että tuli pennulle aika paljon, mutta ei haittaa, kun Himo on jo niin osaava... =)
Hippis teki kyllä aika paljon. Ja hosuikin aika paljon. =)

Alotti slidella? (3 hyppyä) molempiin suuntiin. Tässä välit 5 jalkaa. Piti vaihdella aloitusta paljon - sivulle vasen ja oikeakin sekä välillä väliin. Vappu käski myös minun rauhottua, kun itse käskin koiraa rauhoittumaan. =D Hösötin muka! Mäkö, never! =)

Sit tehtiin kasvavaa sarjaa väleillä 5,5, ja 8. Aikasta vaihtelevin menestyksin. =) Välillä piti siirtää kuppi tokavikaan väliin jotta saatiin malttia. Sit tulikin rallatteluhetki hetkeksi, kun piti pistää hurjaksi leikiksi jotta saatiin huomio pois saapuvista seuraavista treenaajista. Himo nimittäin alotti sellaset pöhinät jotta. Minna Jekkukin tosin alko ennen Himoa haukkumaan siinä tarhassa...

Loppuun perussarjaa mini väleillä - 4,4,4 ja 4.

Nyt saadaan kuulemma tehdä harjoituksia, tällä ja edellisellä kerralla tehtyjä, niin kerran kuussa. Kysyin, että kaikkiko yhdellä kertaa? Vappu vastasi, että saat itse päättää. Mä puolestaan vastasin, että emme tee! Silleen tehdään, että tulee käytyä kuukauden aikana kaikki läpi. =)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti