perjantai 27. syyskuuta 2013

Rimoja ropisi 26.9

Viikkotreeneissä ja Juhalla kiva 27 esteinen rata. Haastava tietyiltä osin... Alkuun pätkissä! Oma tekeminen "kisatasolla" =D ja Intokin tiputteli rimoja. Juha ei osannut tarkempaa syytä sanoa pudotteluun tai yhtäläisyyksiä paikkojen välillä. Hän myös sanoi itse sen mitä olen jo tovin hokenut "että koiralla on tietty vastuu tässä puuhassa -> hyppääminen" ja katsoi sen olevan luontainen ominaisuus koirailla. Toiset osaa toiset ei. Hevosilla hyppykoulutus on menneen talven lumia - ei niissä piireissä panosteta hevoseen hyppytekniikan opetuksen muodossa joka ei sitä luonnostaan osaa!

Into tiputtelee herkemmin vedätyksissä, kun tulee hätä mun perään. Se kyllä todistettiin tänään! Samoin TAAS sekin, että eka rima pysyy paremmin, kun lähtee liikkeelle koiran kanssa ja nyt en tarkota lentävää lähtöä!

Alkuun tosiaan mentiin pätkissä kun laitoin itte peliä poikki rimojen takia. Juha sanoikin että noista voisi huomauella... Totta!

Loppuun nollaratayritykseen koiran kanssa yhdessä mennen...ei ainuttakaan rimaa alas!! (mentiin siis enemmän käsi kädessä tyyliin)" Hitaahkoltahan tuo meno tuntu, mutta tuskin oli sen hitaampaa. Päästiin esteelle 26 nollilla, mutta mä olin jo ihan sippi siinä vaiheessa ja pidin vikan esteen 27 suorittamista itsestäänselvyytenä, mutta niin vaan sain koiran ohi! =) Jumankauata että poltteli henkitorvea ton juoksun jälkeen! Syy?

Juhan patistin vielä menemään Intolla tunnin loputtua, kun halusin nähdä kuinka se hyppää ja liikkuu. Hitto se meni Juhan kanssa hyvin ja käänty hyvin! Toki Juhalla oli alkuun rytmitysongelmia, kun oli tommonen tappijalka ohjattavana. =) Mutta hienosti menivät! Hyvin näky kuinka miehen auktoriteetti myös puri koiraan mm. lähdössä. Jotain 10 esteen luokkaa menivät ja sitä Juha vei mageesti Intoa kepeille avokulmaan sisälle pakkovalssilla! MÄ EN OO NEVER EVER TEHNYT SILLÄ MITÄÄN TOLLASTA!!! Oli sit pakko kokeilla itekin ja onnistu! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti