torstai 5. syyskuuta 2013

Epäonnistuminen opettaa eniten! 5.9

Juhan treenit ja tänään ei menny ku Strömssössä. =) Muutamia kohti viilattiin ja mun valssit oli ihan perseestä. Ei tosin Juhan mielestä niin huonoja kuin omastani! Tänään ei myöskään toteutunut mikään asia mitä olin ns. tavoitteeksi asettanut. Eli kädet, käskytys ja katse.... Kontaktitkin tein tyhmän hätätäseen.

Mulla tuntu jo rataan tutustuessa, että tänään ei oo mun päivä. Ajatukset vaan pakkaamisessa yms. jota en muuten oo vieläkään saanut tehtyä.. ARGH!! Ratakin tuntu jäävän huonosti mieleen...

Alkuun päästiin esteelle 11 jossa koira sitten kääntyili väärään suuntaan. Ollaa Niinun hallilla hinkutettu joskus vastaanvanlaisessa paikassa. Aukko Inton osaamisessa! Siis irrotus viistolle hypylle jossa oma liike ns. erkanee eri suuntaan.


Mustaa viivaa piti mennä, käänty punaista. Kun sain onnistumaan, vihreä, sain ohi muurista jonka jälkeen tehtiin persjättöä - käännyin AIVAN LIIAN AIKAISIN! No, oman tekemisen korjaamisellahan tuo korjaantu.. katse pidempää koirassa ja kunnon ohjaus muurille.. vähän valuttamalla persjättöä sivusuunnassa, jos näin voi sanoa.

Jäi kökkö fiilis treenistä, varsinkin niistä valsseista, vaikkakin loppuun vedettiin rata vielä "nollilla" läpi - 1 rima tuli alas ja muurin palikka.

Into oli alussa taas aivan liekeissä ja käyttikin aika pian kaiken energiansa. "Nollaa" tehdessä tuntu selkeesti puutuneelta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti