perjantai 20. syyskuuta 2013

Piirakeikka 18.9

Inton aika Piiralle josta Himolle varastettiin lopussa vähän. Mutta, Into siis aikasta hyvässä kunnossa. Niska hyvin Intolle poikkeuksellisesti kireenä ja syynä se, että mutsi antaa Inton vetää. Saatana! Ja mä oon JOKUSEN kerran siitä sille sanonu!

Leenaan olin etukäteen yhteydessä tuon Himon jalan takia ja kysyin/toivoin, että hän sitä katsoisi. On kuitenkin ihminen kenen mielipidettä arvostan kovasti! No, tuomio oli aika tyly! Himon lantio oli suora, mutta todella jumissa! Leena sanoi, että tämän ikäisen pennun ei kuulu olla tässä kunnossa... Että sillä lailla - juuri mitä halusinkin kuulla! Okei, positiivista se, että Leenan mielestä ei vielä tarvetta välttis tohtorille, mutta sanoi kyllä, että pahimmassa tapauksessa voi olla lantion kehityshäiriö. Tämä nyt ei kuitenkaan ollut se ensisijainen veikkaus.

Himon kanssa on menty todella varovaisesti mm. versus Into. Se ei oo kauheesti tehnyt aksaa, irtikirmailuja on rajotettu sekä toisten koirin kanssa hillumista. Oon yrittänyt huolehtia, että kaikki kunnolliset askellajit löytyy. Ainut tietty mitä pennulla ei olisi saanut teettää on noi Lapin retket, mutta ei noita voi pumpulissakaan pitää. Ja rodulla /ko. yksilöllä, kun virtaa riittää. Se tuhoo paikat jos ei saa aktiviteettia!

Leenalle sanoin, että Vapun hyppytunnilla käyty 2 kertaa, kun senkin halusin tällä kertaa tehdä oikein - opettaa kunnon tekniikan, että en saa Into kakkosta.. Leena vaan tokaisi, että tämänikäinen pentu ei tarvitse vielä sitäkään vaikka olisi bumberit tai mitkä..

Näissä karkeloissa Himo ei itseään ole rikkonut se on varma! Leena nimittäin, sano että on ollut kyllä jo pitkään. Veikkasi, että on voinut satuttaa itsensä jo ihan ihan pikkupentuna.

Mä taas luulen, että leluleikeissä ja lelun heitossa, koska tämän homman lopetinkin (ja muuten tekniikkaa), siksi kun oli aina takajalat oikosena kuin bambilla jäällä konsanaan..

Nyt sit katellaan ja kuntoutellaan rauhoittumaan opettelemalla ja ravaamalla erilaisilla alustoilla. 1 Vappu-keikkakin peruuntui.. Mutta ei haittaa! Ens viikolla Himolla on Carita ja sit marraskuussa Piira.

Niin ja sit Leena sanoi taas just sitä mitä mä halusin kuulla...ei oo ainakaan tällä hetkellä mitä helpoin kroppa. Tulee vaatimaan hoitoa! Great!

Nyt oli myös kuulemma todella kriittisessä kasvuvaiheessa, "kaikki paikat auki" ja takajalat kulmauksettomat - suorat. Reiden tarttisi kasvattaa mittaa..

Jos sanotaan, että ihmiset saa koiristaan aina samankaltaisia - niin näköjään se pätee fysiikkaankin, ei pelkkään käytökseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti