sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Karmiwa-päivä 29.9

Karmiwa-päivä...eli pentutapaaminen! =) Lampaiden merkeissä Askolassa.
Kaikki pennut pääsivät paikalle ja oli mukava nahdä ja tutustua loppuihin (kahteen) pennunomistajaan, Katjaan ja Johannaan, joita en ollut aiemmin tavannut. Aika samanmoisia vauhtisankareita noi kaikki pennelit on.

Mä vaan taisin olla porukan ilonpilaaja, ainakin Himon mielestä, kun en antanut sen kirmata muitten joukossa irti. Täytyy yrittää noita jumeja saada kuntoon ja hulluna juoksentelu sekä muihin törmäily ei ainakaan edesauta asiaa!

Himo pääsi päivän aikana kolme kertaa moikkaamaan lampaita. 5 tai 6 sika kilttiä pässiä. Himo ei kauheesti tuntunut lampaista perustavan. Paskansyönti oli siistimpää! Vikalla kerralla olin itse ehkä enempi tilanteen kanssa sinut ja koirakin oli kyllä kiinnostuneempi lampaista. Ei tannut imuroida pipanaakaan vaan yhdessä kävelytettiin lampaita. =)
En tiiä syttyiskö koksaan vaikka pääsis useamminkin? Jotenki jäi fiilis että toikin homma tarttis tehdä noitten kanssa jo nuorempana jos haluais kunnolla sytytellä ja työskennellä lampailla. Ehdottoman kivaa oli kuitenkin nähdä toikin homma!! Voisin koska vaan mennä uudestaan!


Hannamari ja Qra, Katja ja Nes, Anna ja Devin, Johanna ja Nasti, Heidi ja Ink, Heini ja Ais sekä me.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti