torstai 3. helmikuuta 2011

Olihan kepeille vienti 3.2

Leevin kanssa Juvanmalmilla ja Niinulla taasen David Powell:n radoista osioita treenissä. Sisso mikä kepeille vienti! Löytyy ASB:sta niistä treeneistä pieneen tilaan osiossa....se eka treeni vissiin.
Alku meni meiltä ihan muitta mutkitta, mutta sinne putken jälkeiseen hyppyyn Leevi kosahti ja monesti. Haettiin kuuntelua palkalla jne...kerran homma onnistu ilman mitään apukeinoja, mutta sillä kerralla olin jo pikkusen kääntyneenä koiraa vasten sen mennessä putkeen. Riskialtista, koska vois jättää putken tolla ottamatta.
Keppien jälkeinen kohta meni myös ok, sylivekki 10 oli hyvä. Kokeiltiin myös pakkovalssi-valssilla ja toimi. Itellä vaan oli muutosvaikeutta ton sylivekin jälkeen...eka tuli pakkovalssi-jaakotus, sit tuli pakkovalssi ja persjättö ja vasta kolmannella se mitä pitikin. =) Ekalla kerralla (sylivekistä)putkesta tosin käänty sit väärään suuntaan, kepeille päin. Oliko ohjauksellista mokaa vaiko muistikuvaa palkkailuista sinnepäin kun oli sama putki kysessä? No, ohjausta ainakin tarkennettiin, eli rintamasuunnan kääntöä puomia kohden koiran mennessä putkeen. Sit putken jälkeen piti mennä puomin allaolevaan toiseen putkeen, meni puomille. =) Tarkemmalla ohjauksella oikein. =)
Puomin kontakti oli taas hyvä!! ??! Testattiin jopa niin, et juoksin puomin ohi paljon ja käskytin aika hempeesti "ota". Oon äimänä, miksi se toimii noin hyvin treeneissä mut ei kisoissa. Puhuttiin Niinun kanssa ja päätin, et kisoissa kokeilen ihan samaa, kun nyt treeneissä. Luotan ihan suvereenisti että tekee ja käskytän ihan "normisti" ota.

Tällä onnistu kepeille vienti...Tällä EI onnistunut kepielle meno...Pienestä kiinni. Riskillä mentävä! Kuvat videokamerasta napattuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti