sunnuntai 27. helmikuuta 2011

2. SM-ryhmän valkku, Sporttis 26.2

Ihan ekana...

-läksyksi ekan putkenpään ohitukset (vedot) ja puolivalssit!
-keinu kuntoon
-puomin kontaktin työstöä paljon (pakkasten takia ei olla tehty oikeestaan ollenkaan)

Tänään positiivista

-valssailut
-radan "nollilla" läpi suorittaminen oman treenisetin päätteeksi
(vikalle esteelle 27 kepit väärin sisään, poispäinkäännöksestä)
-koiran jaksaminen vaikkakin lopussa näkyi selkeesti väsymisen merkkejä -> vauhti
-leikkausten toimiminen (mm. renkaalle josta tiukasti kepeille...)

Radan alussa keinun kontakti ja esteen suorittaminen huonoa josta kolmoselle takaakiertoon ja siitä kääntyminen valssilla siivekkeen ympäri toiseen takaakiertoon ja Leevi käänty ihan v***n hyvin! =) Siinä tehdessäkin näki kuinka kroppaansa käytti hypyssä!
Sit U-putkeen jonka ekapään ohitus sujui vain valssaten. Hinkattiin sit kyl vedoillakin, mutta ei onnistunut kertaakaan, ei edes palkka kädessä, kun ei kato mua niin ei. Puolivalssilla sain onnistumaan, mutta vaatii niin täydellistä ajotusta vapautus ja linjaus...paljon tilaa..
Kepeille mentiin vauhdilla ja hyvin veti! Mulla oli ihan hyvät valssitkin renkaan ja keppien väliin! =)Kerran tein kohdan niin, et leikkaus renkalle ja koira siitä kepeille ja keppien jälkeen persjättö, et pääsi toiselle puolelle ohjaamaan pussiin. Valssista siis pääsi suoraan puolenvaihtoon...
Pussin jälkeen tuli välistäveto. Pitkällä estevälillä ja hypyt porrastetut. Perkele et oli vaikeeta omat tekemisen kohdilleen saanti tohon, tollassissa toi mun liikkeen linjaus on VAIKEETA!! Oon huono ottamaan niitä kiintopisteitä! =( Pussista piti koira jo vetää ekan hypyn oikeelle puolelle... A.n jälkeen twisti, alussa hiukan vajavainen, koira tuli kyl oikein.
Sit taas putken ja hypyn kautta vauhdilla kepeille avokulmaan, törkkösin. Tässä ohjauksen oli oltava tarkkaa koska sama kohta menty aiemmin, mutta renkaan kautta. Rengas oli lähellä...Leevi tais kerran tai pari piipahtaa siellä... =)
Puomilta lehttiin tyystiin takasinpäin pituudelle johon tiukka käännös takaisin tulosuuntaan. Ennakoivalla valssilla tein ja alkuun kovin myöhässä tietty. =)
Sit ennen loppua oli vielä okseria, putkeen vetoa, puomia uudelleen jne.
Leevi veti kyllä tosi hyvin ja on armoton. Ei anna mulle ilmasiksi mitään (hyvä!).
Loppuun vielä tekemään rataa nollilla läpi ja päästiin tosiaan esteelle 26 saakka oikein, este 27 oli kepit johon tultiin noin 135 asteen kulmasta (avo) ja ohjata piti poispäinkäännöksellä, tässä käännyin vapauttamaan koiran liian aikaisin kepeille ja kakkoseeen meni. Koira selkeesti hyyty lopussa mutta kyllä ohjaajakin puhalteli ja piipitti ainakin esteen 20 kohdilla jo... =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti