sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Inton vuoro valmentautua 4.2

Into pääsikin vuorostaan valmentautumaan...Timo Rannikon oppiin.
Timolla treeninä 33 esteinen hyppäri, ei keppejäkään. =)
Oli kiva harjoitus!! Kerrankin perushuttua, ei mitään kikkailuja! Tosin mulla oli varmaan käytössä eniten ohjausvaihtoehtoja kuin kellään muulla, koska halusin käydä läpi mahd. montaa tekniikkaa kertauksen vuoksi ja sanoinkin sen Timolle.
Radalla tuli tehtyä (siis testailtiin eri kohtiin useampia vaihtiksia) niistoja, pakkovalssi-valssia, viskyleikkausta, persjättöä, pakkovalssia putkelle, ennakoivia valsseja, sylkkäriä, takaakiertoja, pyöritys, flippiä,vippausta, liikkeen voimaa viennissä...siinäpä nuo kait olikin. =)
Niistot toimi ja toimii nyt JOS lähden AJOISSA pois alta. =) Pakkovalssi-valssi HYVÄ! Koiran hyppytyyli nyt hyvä. Tosin tulee liian tiukkaan siivekettä nuolellen hyppyyn...
Sylkkärin osaa, mutta tässä kohden pikkiriikkinen lumikökkö vei keskittymistä. =) Viskileikkauksessa edelleen omaa mokaa liikkumisessa estettä kohden oikein ja tässä kärsi koiran estehakuisuus sen tähden. Toisessa kohden parempi kun tultiin suorasta putkesta, vaikka omassa tekemisessä edelleen virheellisyyttä. Näissä korjailtiin mun tekemistä. Koira tuli tänään kaikkiin ohjauksiin todella hyvin! Homma tuntu oikeesti kunnon agilityltä! =)
Flippi oli oikeen nätti. Molemmilta! Jäi tosin päälle, kun samaan kohtaan piti tehdä vain veto tai puolivalssia, niin ei mennannu kyetä, meikä siis. =) Ennakoinnit meni nätisti molemmilta, mulla pysy ohjaus päällä ja koira haki hypyt hyvin! Pariin otteeseen hidasti suhinasta TODELLA nätisti ennen ponnistusta...näytti jopa, että "kieltää". Meillä oli tänään aika hyvä päivä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti