torstai 10. helmikuuta 2011

Keskittymistä, keskittymistä! 10.2

Inton kera sporttiksella ja treeninä visiinkin Teemun tekemä rata, jossa oli Hyvinkään viime kisoista palasia, maksiradoilta siis.

Alotuksessa oli ekaksi kolme takaakiertoa vieretysten vasemalle ja neljännen linjassa olevan hypyn etukautta vienti. Sit mentiin pariin otteeseen A:ta, tosin 1 hyppy välissä, ja sit takas tälle neljän esteen linjalle nyt suuntana oikea ja kaikki takaakiertoina. =) Intolla olikin treenilistalla päällejuoksut, kun ei olla pitkiin aikoihin kunnolla tehty ja viimeksi kun tehtiin oli hakusessa. Oli nytkin alkuun hakusessa. Kakkoselle hyvin takaakiertoon, mutta ei tullu yli kun lähin tekemään päällejuoksua. Ohjauksessa ei ollu vissiin muu vika kuin takaakiertoon lähetys hiukan myöhässä. Sit vahvistettiin pari kertaa palkkaamalla päällejuoksusta, sen jälkeen rupes pelittämään ja hyvin molempiin suuntiin. Oikealle tullessa vikalle hypylle tuli siis takaakierto-päällejuoksu-persjättö, EI saksalainen, koska se liikkuisi jyrkemmin esteestä suoraan eteenpäin ja nyt ei menty niin. =) Vein suoran myös niin että vikalle hypylle pakkovalssi ja sit persjättö, ihan ok. Puomia leijeröiden koira irtosi hyvin putkesta toiseen... meni kepeille hienosti sisään, mutta ei siis vieläkään pujottele tuolla. Rengasta jannu suoritteli siellä omaehtoisesti ja oikein. Eilinen treeni tuotti heti tulosta. =) Pussikin oli radalla jolta piti saada koiraa kääntymään itseä kohden, ei onnannu aluksi millään, vahvistettiin palkalla ja sit loppujen lopux toimi parhaiten kun puolivalssia teki jo ennen kuin koira meni pussiin, näytti jo että kieltää esteen, mutta kääntykin loistavasti pussista! =) Lopussa hinkutettiin vielä mun huonoa valssailua kuntoon...
Kiva treeni, mutta mulla tulee tuolla sporttiksen treeneissä tehtyä ihan liikaa sellaisia pöllöjä mokia, (siis kohdissa ja ohjauksissa mitkä tasan tarkkaan osaan!) tavallaan ei ole kohelluksesta kyse...varmaankin siitä, että en keskity harjoituksiin ennen suoritusta. Aina vaan lähetään kattomaan kuin menee, tarttis saada rähinää ja asennetta hommaan. Tän oon tiedostanu jo aiemminkin, mutta asia täytyy nyt OIKEESTI korjata! Oikeesti hävettää tollaset töllöilyt!!!! Niinu varmaan funtsii, että tosta ei kalua saa tekemälläkään... =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti