sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Porvoossa treenaamassa 12.2Oheessa rata mitä kävästiin Peten koiratarvikkeella treenaamassa, keinun tilalla meillä oli pussi. Rata on Anne Saviojan jostakin Hyvinkäällä pidetyistä kakkosluokan kisoista napattu, kavensin se vaan sopivaksi tonne halliin. 17 m levyisestä 12 m levyiseksi... =)
Treenissä siis Into. Kepeillä sillä oli tänään 6 palaa verkkoa, alotuksessa 2 lopussa 2 ja välillä 2. Kepitteli ihan sairaan hyvin, vedätin meinaan urakalla kun tein pakkovalssi-valssin 5:lle. Tässä kohden ei ollut mitään ongelmaa, käänty hyvin! 6 jälkeen haki vähän kaikkia esteitä, tiiä sitten liikuinko tarpeeksi voimakkaasti putkea 7 kohden. Tuli sinne kyllä aina oikein! Rengas oli ohjattava tarkoin, välillä meni välistä. A.ta hiukan karsasteli ekan oton jälkeen... Kontakteja vahvistettiin... 11 hypyn valssissa valu vaikka minä en tälläkertaa kyllä valunut! Kepit oli houkuttelevat ja siis oikeesti aika lähelläkin, johtuen tosta radan kavennuksesta. Tuli kuitenkin pussiin ja jummi mitä se kiihdytti sinne vauhtia! Jäin ku nalli kalliolle. Olin valinnut hypylle 13 viksyleikkauksen ohjaukseksi ja muuta en olisi kerennyt tekemäänkään. =) Koira veti leikkauksen hyvin! Alkuun haki putkelta 14 ulostullessa rengasta ja vaatikin näin tarkennusta omaan ohjaukseen...täyty paremmin hakea putkelta, mikä taas aiheutti sen, että olinkin pahasti myöhässä päällejuoksussa hypyllä 16. Tämän tosin huomasin vasta videota katsoessani, koska koira tuli hypyn aina hyvin ja oikein. Kestää siis jo hiukan mun virheitä. =) Tosin vaikuttaa näköjään hyppytyyliin... =( Loppuun pienen huilitauon jälkeen (vuoroteltiin siis Minnan kanssa)oli tarkoitus yrittää harjoitusta "ratana". No, A.n alastulolla valmiina odotteleva palkka, lihapullan pala, sekoitti Inton ajatukset tyystin. =) Se haisto sen kepeille mentäessä ja siinä pikku etsintä mutka, en antanut sen häiritä vaan jatkettiin, hyvin jatko. A:sta meinasi mennä ohi, mutta olinpas onneksi itse hereillä ja sain korjattua koiran sinne, no siellähän se palkka vielä köllötteli ja se katkasi tässä hiukan menoa. Putkesta 10 ulostullessa Inton piti vielä hiukan kurvailla A.n edessä kattomassa onko siellä palkkaa ja sen vuoksi ei taas meny ihan niinkuin piti, mutta jatkettiin edelleen. =) Huom! Intollahan ei ole ruokapalkkaa juurikaan treeneissä käytetty! Tästä loppuun asti mutkitta. Ihan ok treeni siis pojalla tänään ja teki tosi hyvin töitä täysin vieraassa paikassa. Alustaa muuten karsasteli ekalla rundilla. On äärettömän pitävä kumimatto!
Tässä kohden voi myös todeta, että pojalla olisi kaikki edellytykset tässä vaiheessa taidollisesti selvitä tuollaisista radoista.... =) Toki siis kepit tarttis osata mennä ilman verkkoja ja rengas tarvitsisi olla varmemmalla pohjalla jne jne.... =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti