torstai 29. huhtikuuta 2010

Ulkotreeniä =) 28.4

Esteiden ulossiirron yhteydessä vetästiin Nikkisen kanssa "pikku" treenit. Rata, mikä on Englannin luokan 7 rata, vastaa siis meillä kolmosluokkaa. Mutta kun siellä saa estevälit olla mitä vaan niin tässäkin ne oli parhaimmillaa n. 10m. Rata oli 19 esteinen hyppäri. Koirilla tuntu olevan kivaa ja tulipahan treenattua etenemistä, niin omaa kuin koirienkin. =) Jalat oli ihan soosina kun useempaan otteeseen tuli juostua. =) Olis ollu hyviä paikkoja treenata irtoomistakin, mutta tarkotus oli nyt päästä nollilla läpi ja liikkua! Varsinkin kun tuo Leevi on ollu niin tahmis viimeaikoina.
Molemmat pojat liikku ihan kivasti, Leevin kanssa päästiin loppujen lopux rata nollilla läpi. Paikkapaikon tuottin ongelmia kääntyminen pitkän luukutuksen jälkeen ja ongelma ei ollu koiran vika vaan oman rytmityksen. Kun juoksit ihan hulluna oli siitä vaikee lähtee tekemään mitään kääntävää liikettä. =)

Intonkin treenasin samalla ja samalla radalla. Se teki namikipon ja assarin avustuksella nuo irtoomiskohdat (mm. hyppy - kaarevahko putki, sit hyppy- putki-pituus ja nämä kaarevalla linjalla, eikä tarvinnu saatella! =) =) ) ja yhden "pyöritys"kohdan mikä meni ihan sairaan hyvin!! =) Asioita mistä pennulle on opetettu ainostaan takaakiertoa. Mut tuli ihan sikahyvin mukana, haki esteet ja ohjauksen MAINIOSTI! Lopux loppusuoralla eteenmenoa, hyvin sekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti