keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Inton rokotus vol 2.

Aamusella piipahdettiin toisella rokotuksella ja samalla keikalla huomattiin toisen yläkulmurin menneen poikki. Oli tuoreen näkönen ja koska usein katselen pojan suuhun ja en ole sitä aiemmin huomannut, niin ei se vanha juttu voi ollakaan. Eilen ehkä? Repimisleikeissä?
Nyt vaan täytyy seurata ettei tule mitään tulehdusta ja varsinkin kun hampaan ydin näkyy, voi sitä jokin pöpö "elimistöön" mennä.
Hampaat alkaa muutenkin tuossa pikkuhiljaa vaihtumaan. Kaksi alaetuhammasta on jo tippunut ja uudet komeat legot pilkottaa hiukan. =)

Paino nousee myös pikkuhiljaa, nyt oli 4,9kg. Kotona punnasin vissiin viimex viime viikolla ja oli tuolloin 4,6kg.
Ell. Tuire sanoi, että on pojalla iso pää (joo, huomattu on ja kuultukin kommenttia=))eli tulee varmaan aika jykevärakenteinen kaveri. Eli ilmeisesti enemmän taitaa tulla isäänsä kuin äitiinsä? =)

Hauka oli, kun ell assari sanoi että muistuttaa niitä isopääkoira pehmoleluja, mä oon aatellu monta kertaa samaa! =) Siis niitä mitä ärrältä sai ostaa jotain taroja vastaan edullisemmin. =) Voi, nyt meni ihan toisen morkkaamiseksi.
Ihana pehmeä pieni pirulainen tuo on joka tapauksessa!!

Päivällä kävästiin nauttimassa ateria pihalla "ota"- hommia treenaten. Tekee jo ihan sika hyvin! =) Ja selkeesti alkanu tyrkyttämään sitä erinäisissä paikoissa, eilenkin pituuden palikalla yht´äkkiä. =o Eikä siis tehty mitään pituutta, kuljettiin vaan hallilla siitä ohi. =) Nyt tehtiin takapihan hiekkalaatikon reunalta ja rappukäytävässä alimalla rapulla. Häiriöt on nyt mukana, eli ite hypin ja liikun muutenkin, siinä lähellä pysyen kumminkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti