tiistai 13. huhtikuuta 2010

Treeniä treeniä 13.4

Mulla oli jatkiksen veto tänään ja päätiin ottaa hiukan keinun suorittamisen nopeuttamistreeniä ennen sitä. Elinan vinkeillä...Ekax Leevi, joka oli ymmällään kun keinu pysy ylhänä ja sit Hugo joka kyllä alkoi nopeasti kirmaamaan keinun päähän kun se oli ylhänä ja siellä palkka valmiina. Tästä jatketaan taas joskus...

Intolla mun ei pitäny tehä mitään, mutta se veti niin hirveet kiekat autossa, kun noita kahta treenasin, että oli pakko nöyrtyä ja tehdä silläkin. =)
No, jatkiksille tehdystä radasta tehtiin niin, että A.n alla olevaan putkeen niin, että jätin istumaan ja kutsuna putken suun yläpuolelta. Ekax palkka tästä ja hyvin meni.
Sit sama homma, mutta palkka putken kanssa linjassa olevan hypyn taa, mikä oli aika pitkällä. Hyvin tämäkin, itse jatkoin ohjausta kuitenkin valssaten.
Sit vielä uusix sama homma ja edelleen jatkoin ite valssaten ja mitä tekeekään Into, tulee hyvin ohjaukseen mukaan vaikka ei ollut edes tarkoitus. Valssiin siis ja haki jopa seuraavan hypynkin!! Emme ole vielä edes harjoitelleet valssaamista tai millään lailla näyttävän käden puolelle tulemista/vaihtumista. Takaakiertoja treenatessa on ehkä tullut muutamia "vahingossa" tehtyä. =)
Olin siis havaitsevinani pientä estehakuisuutta. Voiko olla?! =) Pentu oli tosi innokas ja aivan loistava. Tosi hyvä setti tänään.
Ja huom! Vaikka puhun hypyistä, niin menemme ne vain siivekkeiden välistä rimat maassa!!

Meijän oma ryhmän treenit on jatkiksen jälkeen ja mun ei pitäny niihin jäädä tai tehdä mitään. Päätin kumminkin radanlukutaidon kannalta tehdä edes rataantutustumisen ennen kotiin lähtöä ja kuinkas kävikään. Mian treenissä oli kolme kohtaa minkä kohdalla iski "epäilyksen häivä" että mihin kerkeän jne.. ja paikkoja mitkä siis voi todellakin tulla kisoissa eteen. Ne oli pakko kokeilla Leevillä. Ihan ok. Kepeille vienti oli haastava....siinä tuli muutama kämmi sisään menossa, kun en periaatteesta auttanut koiraa vetämällä eka väliin.

Ja yht'äkkiä A.n alastulo tökki, kun jäin koirasta jälkeen (ei ennen vaan haitannu) ja kun sen jälkeen oli putki tyrkyllä, minkä vuoksi ennakoin kääntymistä A:lla koiraa vasten. Se on Leeville uus juttu ja oli ymmällään...treenilistalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti