torstai 15. huhtikuuta 2010

Into ja Iitu-sisko treffasivat 15.4







Ajelin koiruuksien kera Lahteen tai tarkemmin sanottuna Orimattilan Pennalaan. Siellä treffattiin Marianne ja hänen koiruudet, mukaanlukien Inton Iitu sisko.
Kuvia treffeistä....
Marianne tekemä video kuvista....
Itse näin Iitun ensimmäistä kertaa livenä sitten "pentulaatikon".
Kuvien perusteella olen luullut Iitun olevan paljon Intoa korkeempi, mutta eipä näin ollutkaan. =)Tuskinpa sitä sitten on Ruudi velikään, mikä asustelee Virossa.
Into on vaan niin paljon massiivisempi kuin Iitu, että siksi näyttää matalammalta.
Marianne sanoi Inton muistuttavan paljon Hulinan isää Kassua.
Ja totta, yhdennäköisyyttä löytyy. =)

Alotettiin pentujen kanssa pikku aksailuilla. Hyvin Into teki töitä täysin uudessa paikassa. Ja tarjosi komiikkaakin, sillä aikaa kun oli Iitun vuoro, kun meni aina välillä itsekseen "ota"-asentoon takajalat hallin seinää vasten. =) Heppu seiso kirjaimellisesti etutassuillaan. =)
Intolla tein muutaman sylkkäritreenin ja sit putki-hyppy-putki kuviota mitkä oli pienesti kaarevalla linjalla.
Työnteon jälkeen pääsi lapsukaiset telmimään ja kivaa oli. Into niin tykkää Träpistä, se oli aivan tohkeissaan, kun Träp tuli mukaan kuvioihin. =)

Pieni preikki meille eväiden kera ja sit pikku lenkin teko. Kaikki koiruudet paineli siellä irrallaan ja tutuivat nauttivan.

Lopuksi otettiin posetuskuvia pennuista ja yritettiin kunnon kimppakuvaakin, mutta se oli tuhoontuomittu yritys. =) Molemmat pennut oli sairaan kiukkuisia jo tossa vaiheessa. Into varsinkin rähjäsi huolella. Ja taas sillon treffien alussa veti IItu Inton matalaksi, oikeen kunnon pärinöiden kera. =)

2 kommenttia:

  1. Very nice pictures! I'm sure that Ruudi is sad that he could not take part in this event :( Perhaps Ruudi can meet his brother and sister sometime in the near future. We are planning to come to Finland at the beginning of the June.

    VastaaPoista
  2. I think Into and Iitu would have been very glad to see Ruudi too.
    If you come to Finland in June, keep in touch, and we could try to arrange a meetin.
    We could make a wish to Marianne for organizing the meeting. =)

    VastaaPoista