lauantai 24. huhtikuuta 2010

Kauden ekat ulkokisat 24.4

Ekat ulkokisat tälle kaudelle, Janakkalassa. Eikä ollu häävi alotus.Ei tuonu ulkokenttä lisää ytyä koiriin tai no tarkemmin sanottuna Leeviin. =( Okei, mahtu mukaan hyviä pätkiäkin, mutta ennen kaikkea jäi paska fiilis.

Molemmilla koirilla eka rata alko ihan kivasti ja kohtuu vauhdikkaasti. Kepit oli 6 este ja niille mentiin pituudelta lievään avokulmaan. Leevi haki kulman jees, mutta hyyty pujottelussa ihan täysin!??! Hugo puolestaan ei hakenut keppejä ollenkaan vaan pööpöili siinä jotain ja sitte PÄÄTTI mennä keppien kupeessa olevaan putkeen. Se on hauska, ku sitä vitasee et lähenpäs tonne, ilme menee veikeex ja sellasel päättäväisel pommpulaukal painelee omille teilleen. Pikkuhiljaa tuntuu, et pitäsköhän se viiä kuulotestiin? =)
Leevin kanssa tästä matka jatku aika verkkaiseen tahtiin, ei sitä huvittanu edetä. Kuhan pomputteli mennä. No, puomille ok, jonka jälkeinen hyppy viskyleikkauksella, parit hypyt joista toinen takaakiertona ja siitä A.lle. A.n jälkeen sain sille hyllyn aikasex ku meinasin, et valssaamalla saan sen etenemään paremmin ja tätähän en sitten tutustuessa aikonut tehdä, ja vituikshan se meni. Ajoin koiran hypyn väärälle puolelle sillä valssilla ja vittuhan siellä tuli suustakin radallakin =) naurun kera tosin, hermo ei mennyt! Onnex Leevi ei huomannu mitään, vaan tästä jatkettiin ihan normisti, pikkusen jopa sen vauhti kiihty loppuun. Loppurata tehtiin kyllä aivan toisin kuin olin suunnitellut. Tuli sitten tehtyä kolme persjättöä putkeen ja aika paskalla ja vaisulla ohjauksella, pisteet koiruudelle, että haki esteet anyway. Hugon kanssa ohjasin puomin jälkeisen hypyn jaakottamalla, liekkö myöhässä kun ei kääntyny hyvin. A.n jälkeen valssi ja sen jälkeisen hypynkin jälkeen valssi jossa koiraa sai kalastella tosissaan. Kun meinas väkisin ampua selän taa väärään päähän putkea. Tuli lopulta kumminkin oikeeseen käteen kun tarpeex kovaa rääkäsin et T-Ä-H-Ä-N!! Ja muistin kehua kunnolla kun tuli ja jatkettiin. =) Sit heppu läx, oli okseri, rengas, putki jonka loppupää syötti vasemalle radan keskelle, josta oli vielä L-kirjaimen mallissa kolme viimestä hyppyä, viimeisin siis radalta ulos. Mä jäin renkaalla jo ku nalli kalliolle ja käskytin vaan koira putkeen, leijeröin siinä matkalla yhden jos toisenkin esteen ja juoksin suoraan tekemään päällejuoksun kahden vikan esteen väliin. Toimi! =) Tuntu hyvältä! Hugo kyl kulkee sika kovaa, mut ku se ei kuuntele! =)

Hyppärin alku oli kieputusta, Leevi hyyty siinä tyystin ja Hugoa sai kalastella kun valsseilla mentiin.
Esteille 5-8 tein Leeville ihan paskat valinnat, varsinkin kun oli tuollainen tahmatassu.Hugon vein erilailla ja no, tökki sekin omasta mielestä. Siitä tuli taas suorempi pätkä minkä meni Leevin kans ihan ok, tosin mun valssi ku taas kusasi ihan pikkusen niin vauhti hyyty. =( Hugolle tein tässä kyllä mielestä hyvin ennakoivan valssin, mut no, ei lähe mukaan niin ei. Valu väkisin seläntaa. Meni oikeat esteet kumminkin. Sit seuraavan putken jälkeen sain Leeville hyllyn aikasex taas ihan omalla paskalla ohjauksella, kävi rykäsees yhen ylimääräsen esteen, mut EI HAITTAA, hyvä kun hakee esteitä! =) Nyt pujotteli paremmin ja loppu ihan ok. Hugolle vedin sen hypyn ohituksen sit kauhella tässä tässä meiningillä ja oli jo jotenki kait fiilarit pois. =) Kepeille törkkäsy päin peetä ja koira ohi, siitä vitonen ja loppu jees ...ja joku sairaat 6 s. yliaikaa.

Ekaa kertaa huomasin reagoivani tuomaripuhuttelussa, hänen sanomaansa ihanneaikaan, kun se tuli tyylillä...ihanneaika on 40 s. ja sehän tekee sit karvan päälle 4m/s etenemäx. No, soronoo vaan! In your dreams meidän kohdalla! Never ever ei olla menty sellasia nopeuksia... että se siitä sitten! =( Lähin silti täysillä yrittämään, sitä yliaka nollaa edes.

Edellisen päivän oksentelu ja vatsakipuilu ei kyllä mielestäni vaikuttanut tekemiseen eikä mieleen, ainut että jaloissa huomas paukkujen olevan vähissä.

Fiilarit ei oo katossa huomista aatellen, oon ilmonnu vaan Leevin kisoihin....käydään ny tahmaislemas kahden radan verran.
Hugon kans olis täl hetkel vaan kivempi kisata ku se tykkää, menee täysil vaikkakin omille teilleen. Niistä radoista jää vaan parempi fiilis....

Alla kisojen paras setti, millä jaksaa porskuttaa. Ei ehkä tossa videolla näytä niin vauhdikkaalta miltä tuntu radalla. =) Tuntu et sain pinkoo. Oisko johtunu eilisestä oksoomisesta?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti