keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Tapaus Leevi jatkuu 29.12

Leevin kanssa kävästiin taas Mevetissä. Nyt lääkärinä Kati Niiranen joka on erikoistunut näihin sisätauteihin.
Leevin kakkahan ei siis sittenkään normalisoitunut kokonaan vaan kakkailee edelleen sellaista narukakkaa ja kakkaaminen muutenkin "vaivalloista", henki haisee aivan kamalalle ja on puklautellutkin parina päivänä - tosin syynä linee mitä todennäköisemmin Losec ja Antepsin. Ja sitten tuo kutina..

Ell aloittin sillä, että mun piti taas kertoa the hole story, alusta alkaen. He haluavat jokainen tehdä omat johtopäätelmänsä eikä perustaa päättelyään toisen kirjoittamaan tekstiin! Hyvä näin!! Kerroin närästelyt, jota ollut pitkään, Leevin ainaiset heinän niittopuuhat (mikä EI ole normaalia koiralla!!), henkihaisun, oksoomiset satunnaisesti, nyt lisääntyneet venyttelyt jne jne.. ja tietty tän viimesen setin.

Tutki ensin ns. normihommat..kuuntelut..puristelut jne.. Eturauhasen ja peräaukon... Silmät, ikenet ja nuo korvat - niistä näyte ja tötteröllä kurkkiminen.. =) Sit Leevistä otettiin taas verta, nyt katottaisiin imeytymistekijät. Tulokset saattaa tulla vasta uv:n jälkeen. Ell soittaa.

Mutta sitten itse diagnoosiin, sitä ei tunnu tulevan ja hyväksyttävähän se on. =) Tuo aiempi Leevillä oli suolistotulehdus, ärhäkkä sellainen. Aiheuttaja? Tuo Leevin muu suolisto-ongelma vaiko pöpö vaiko nämä yhdessä ? Who knows?

Tähystää Leevin voisi, mutta maksaa rapiat 600 euroa. Ei kiitos! Ja mitä se meille kertoisi? Kasvaimesta, ruokatorven tms läppävioista jne.. Kaikkea mikä vaatisi leikkaushoitoa. Ei järkeä - vakuuttamaton 11,5 vuotias koira! Jos mulla olis rahaa pilvin pimein niin mikä jottei. Mutta kun elämän realiteetit on mitkä on! Tänään kuluja tuli taas 270 euroa eli tähän mennessä Leevin ell kulut ovat yhteensä sellaista 1300 euron luokkaa.

Hoidon suhteen edetään nyt seuraavalla tavalla - yitetään saada oireet kuriin. Suolistoantibiootti 20 vrk. Pepcid-kuuri 12 päivää. Korvan hoito huuhteella sekä Canofitella 2 vkoa.
Olettamus on että Leevin suolen toiminta on hidastunut, jonka vuoksi kakka on liian pitkään suolessa. Kakkahan on pelkkää bakteeristoa, jotenka siellä jyllää pöpöt liian kauan ja silloin haitalliset bakteerit pääsee ottamaan vallan. Suoliston normaalifloora järkkyy ja alkaa tulla ongelmia! Avot!

Toivotaan että Leevi saadaan ns. normi kuosiin ja elämä voi jatkua huolettomana. Niin kauan kun on jatkuakseen. =D

Huolta ja murhetta tässä meidän taloudessa on viimeaikoina piisannut ihan yllin kyllin. Järjellä ajatellen ei mitään suuren suurta - huonomminkin voisi asiat olla. Ja se mikä ei tapa vahvistaa, mutta kun tarpeeksi kertyy pienempiäkin juttuja alkaa "usko" horjua.. Eilen saatiin vuokraemännältä lappu että 6kk päästä näkemiin... Asunnonhaku puuhat siis edessä!

Mutta mä oon panostanut nyt muihin huveihin! =) Ens kesän Lapinreissun suunnitelmat ja majoitusvaraukset on hyvällä mallilla. Oli rahaa tai ei.. =)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti