perjantai 18. joulukuuta 2015

Su 13.12 Rima

Aamusella taas kisaamaan ja huvitus nollilla ja vointi vähän kökkö. Kisojen tulossaldo kökkö niinikään! =) 2 x hyl ja yksi 10 tulos (kielto ja rima). Radat oli meille haastavat, kun oli kiekuraa jos jonkimmoista. Paska fiilis jäi kisoista! Mutta tää oli taas kerran todistus siitä mitä pitää treenata!!! Oon monesti aiemmin sanonut että juosta me osataan! =)

Ekalla radalla kepeille väärin sisään - valitsin jo meille tuhoon tuomitun vaihtiksen ja omat askelmerkitkin päin *piip*.  Sit tyyppi tuli ihan sukkana puomin läpi, jonka seurauksena keskeytin ja kävelimme ulos... suorinta tietä autoon.

Tokalla radalla valitsin alkuun ohjauksen joka oli riski, mutta en silti uskonut HImon menevän noin puolivalssista läpi! Sujahti putkeen ja HYL. Pakka levis myöhemmin tyystin, kun mä unohdin kyrsiinnyksissäni radan. =D Ja sit toi koira alko puree mua, joo-o!  Ja huusikin kokoajan kun teurastettas. Mitä enemmän on säätöö ja vääntöö sitä enemmän se huutaa.

Kolmannelle radalle hain kunnon pössiksen - koin herätyksen, että olis vissiin viisainta keskittyä eikä lörpötellä! Suht ok rata, mutta 5:n rima alas ja sit yhessä kohdin luki irrotuksen poispäinkäännökseksi ja lähti hetkeksi hutisuuntaan.

RimA:n kisat ei oo mua varten, siellä ei oo kovin usein onnistumisilla juhlittu. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti