torstai 31. joulukuuta 2015

Jotain kun päättää! =) 30.12


Meijän piti Minnan kanssa mennä treenaamaan Leevin ell päivänä, mutta aikataulusyistä en sinne kerennyt. Kaikella on tarkoituksensa - meijän piti sillon jatkaa siitä mihin jäätiin eli edellisen radan kimpussa, jäi vähän hampaankoloon. =)

Mutta onneksi ei sillon treenit onnistuneet, koska oli mm. huomattavasti kylmempi kuin tänään ja tänään oli äärimmäisen hyvä treenisetti. Kerrassaan! Rata oli loistava!! Joka syntyi muutamassa minuutissa sen perusteella kun näin facessa videoita Tamskin iltakisojen toisesta radasta. Katoin meinaan kauhulla kuinka kääntävä rata - meille Himon kanssa ihan silkka helvetti. Siksipä siis moiset asiat treeniin ja ajatuksena, että tänään treenataan KUNNOLLA - käännytään ja jarrutetaan, perkule! =)

Numeroa 28 ei ollut meillä lainkaan ja estesijoitteluhan aina todellisuudessa hiukan eroaa piirroksesta, mutta video kertoo todellisuudesta paremmin. Laitoin mm. yhden putken tuonne 9 ja 10 hyppyjen taa ansaksi.

Treeni oli kyllä äärimmäisen onnistunut, siisi juurikin tuon tavoitteni suhteen! Päättäväisyydellä on kaikessa iso rooli! =) Himo aloitti normi tapaan lentämällä ja toki innostui lentämään aina välissäkin, mutta mä puutuin siihen ja sain haluamaani tulosta - reaktioita! Jarrutusta! Ehkä ääripäätä, mutta kuitenkin. Eihän se ikinä tule kisoissa tekemään noin, mutta sou! Treeneissä kun tehdään välillä näin saatan kisoissa saada edes puolia tuosta joskus. =)

Video.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti