torstai 24. joulukuuta 2015

Aatonaaton aksaatia 23.12

Illalla hallilla aksaamassa. Tuntu jotenkin että pitkästä aikaa, mutta eihän viime kerrasta ole kuin puolitoista viikkoa. =)

Pippanen kävi aika lämpösenä alkuun, kilju tapansa mukaisesti, mutta hetkittäin jopa normia kimeemmin ja kovemmin. =)  Videolla jaloissa näkyvät pinkit siteet on koivissa vain ennalta ehkäisevänä juttuna. Tuossa taannoin taas "teloi" jarrupaloja ja kannuskynttä, niin en halua riskeerata mitään niiden suhteen. Meijän hallin kontaktit on niin karheat ja jos tulee useempi toisto, rispaantuu auki suotta.

Harjoitus oli seuraavanlainen... Ihan ei vastaa piirros toteutusta, kun piti ottaa turvallisuus huomioon!
Valkoisten numeroiden harjoitus sujui aika kivutta. 17-18 väli sekä 19-20 väli vaati luovuutta. Alkuun tehdyt suunnitelmat sai heittää romukoppaan! =) Ensiyritykset siis niiltä osin meni mettään! =)

Mustat neliöt mitkä tehtiin tokana tuotti alkuun hankaluuksia. Jotenkin ihan oudolla tavalla. =) En tiiä, kun olin Minnan ohjeistanut hallissa, leikkinyt kiljuen hänen koiransa kanssa jne.. ja Himo kuullut autoon kaiken niin oliko alkuun keksittyminen hukassa? Ekalla 2 este heti huti puolelta. Seuraavalla yrityksellä sitten kielto kolmoselle. Sit kolmannella yrittämällä kolmoselta puomille... =D  Sit keppien jälkeinen putkeen vienti oli vaikea!!  Oma ajoitus ja luotto koiraan/ohjaukseen!!  Meni Himo joitakin kertoja 3 hypyltä takas kakkosellekin, sit kun yritimme pätkää nollilla.

***********************************************

Leevin aatonaaton ohjelma näytti seuraavanlaiselta. =)

Eläinlääkäri Susanna Martikainen soitteli vielä tänään Leevin kuulumisia ja vointia. Kakka sillä ei ole vieläkään normalisoitunut, mahansuojalääke loppuu huomenna ja ab-kuurikin vissiin joulupäivänä. Mikäli ei ensi viikolla vatsa ole kuosissa pitäisi mennä lekuriin... Leevi on myös kutissut nenätään ja korvistaa aika vimmatusti.. Hiiva lienee päässyt valloilleen ab-kuurin vuoksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti