sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Yllätyksellistä! 17.5

Välillä elämä ylläättää ja ns. vahinkojakin sattuu... Inton kanssa KAT.n kisoissa kahden startin verran - vain 2 hyppäriä. Lähin taas jotenkin tyhjin mielin kisaamaan, toiveena vain odotuksetonta aksaa - kunhan mentäs vaan...
Tuomarina TAAS Anne Savioja ja onneksi vähän haastellisemmat radat kuin Orimattilassa! Molemilla radoilla sai ottaa liki lentävän lähdön ja sopii meille! Pohja oli aika pehmeä ja ainuttakaan rimaa ei tullut alas tänään.

Ekalla radalla mulla oli hyvä fiilis - oli rata jossa oli pakko liikkua ja sai oikeesti ohjatakin koiraa. =) Tuli monta ohjaustekniikkaa. =D Nollahan sieltä rapsahti ja luonnolisestikaan en tuloksia käy vilkuilemassa kun eihän me sinne kärkeen ylletä koskaan! Oikeesti! Kuulutuksista sitten yllätyin että Into sijoittukin kolmanneksi, meidän harmiksi serti meni kakkoselle! =) Tää on niin kiittämätöntä mutta mä en jotenki osaa kauheesti iloita noista sijoituksista..miksiköhän? Mitä mun sit pitäs saada?!? Etenemä oli 4,06m/s - Intoksi ihan hyvä!

Olen kyllä iloinen, että yllettiin edes tuollaiseen suoritukseen ja ei ihan tatti otassa tarttenut taas kotiin lähteä.
Vaikkain kyllä vähän jäi kaivelemaan tuon radan oma törttöily, kun meinasin kepakoihin törmätä ja keppien jälkeinen valssi oli ihan hanurista!

Tokalle radalle näytti tulevan heti alkuun paljon nollia ja aatelin, että nyt on mentävä todella riskillä. Ja kyl mentiinkin, niin että ohjaukset meni olettamisen puolelle enemmän kuin ohjaamisen. Sain Inton yhen suoraan edessä olevan putken ohi - yllättävää. Lähin ihan varmaan kattomaan liikaa etiäpäin ennen kuin koira oli oikeesti lukinnut putken. Oletin ihan tyystin, että sinne menee kuin juna! Meni sitten loppujen lopuksi putken väärään päähän. Meinas käydä sama yhellä toisella putkella, vastaavanlainen tilanne. =o Hiukkapiukka tuo Hippandeeros sekottaa tätä hommaa... Vaikka Intokin on irtoovaa sorttia tarttee sitä ehkä himpun enemmän viedä paikkoihin. =)

Lopussa vielä keppien jälkeisellä hypyllä, jonne niisto, Into alko räkyttämään ja tästäkin olisi tullut kielto ellei jo olisi ollut hyl. En tiiä enkö tarjonnut näkyvyyttä hypylle vai mitä, mutta otin sen kyllä tutustuessa hyvin huomioon että helposti sen siivekkeen peittää.

Sellaset kisa... Paremmat kuin pitkään aikaan... Vaikka ei hurraata huuteluta. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti