torstai 29. toukokuuta 2014

Porvoon kisat 27.5

On se tää Suomen kesä ihmeellinen! Viikonloppuna lämmintä 30 astetta tiistaina Porvoossa kisatessa sato vettä ja + 6 astetta. Sitä sai taas viillettää aksaa pipo päässä. =) Aattelin, että koiria meno tuskin haittaa, mutta täytyy kyllä sanoa, että jopa Into näytti viluiselta. Koira joka ei talvellakaan ihan heti takkia kaipaa.

Tuomarina oli Zeljko Gora ja radat oli mukavia - niissä oli tekemistä. Vaikeita ne ei ollut! Radan reunalla kun kävi kauhia kuhina edellisen päivän maksien radoista - sika vaikeita oli kuulemma ollut ja rimatkin 65cm ja kauhia helle! =D

Mä sain mentyä rennoin mielin ja päätin, että teen kaiken mitä tarpeelliseksi koen - en ajattele että on minikoira ja täytyy tomia niin ja näin...helpommalla, kun meneehän muutkin. Mun ohjauksissa olikin luikuisia vastakäännöksiä. =) Ja me siis vaan mentiin. Toi Himo on kyllä tuonut mulle Inton osallekin parempaa liikkumista! Mä luotin koiraan ja menin vaan... *Sydän* ja radoista / omasta tekemisesti jäi erityisen hyvä mieli!! (Tuloksista huolimatta!! )

Tosin molemmilla radoilla tutustuessa tiedostin meille ainakin kahteen kohtaan rimaongelman, mutta se ei vaikuttanut tekemiseen. Tiesin, että okserin rima tulee ekalla radalla alas, koska joudun vedätäämään paljon, menin valssiin esteelle 20. Ja se rima tuli alas. Tuli muuten monella ja siinä nähtii pahoja turvalleen menemisiäkin! Ja rima tuli alas myös 21:llä, syy?

Etenemiksi Zeljko sanoi molemmille radoille 4m/s, mutta jostain kumman syystä päästiin ekalla radalla ihanneaikaan 3,89m/s etenemällä?! Noi 4m/s on Intolle kovia, varsinkin aksaradoilla jossa on kaikki kontaktit ja radoilla jossa on paljon kääntymistä. Tokalla radalla tulikin sitten rutkasti yliaikaa ja rimoja alas 1. Aattelin ekan pudotuksen olevan eka rima, koska menin ihmisnuoleen kakkoselle, mutta olin väärässä, rima tuli alas esteellä nro 2, syy? Saattoi toki puhelinyhteys koiraan hetkeksi katketa...katse suuntasi itsellä eteenpäin? Tässä sitten koiran vauhti tippu tyystin ja meno oli kolmoselle hyvinkin takeltelevaa. =( Saatiin sit kuitenkin taas hommasta kii ja tehtiinkin hyvää rataa loppuun. Lopun kaksi valssia tuntu äärettömän hitailta.

Oheessa radat mun piirtäminä, todella pikaseen, että ei kyllä ihan vastaa todellisuutta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti