torstai 1. toukokuuta 2014

Antosat treenit taasen! 1.5

Hippiksen kanssa Juhan treenilöissä taasen ja olipas antosa setti! Vaikkakin alko multa taas jotenkin tahmeesti - sanoinkin Juhalle siinä alussa, että on taas hiukka piukka uskon puutetta... =)

Tehtiin koko meijän aika ekaa 7 estettä, kokeiltiin monella tapaa ja alkuun haettiin "uskallusta" liikkua tarpeeksi jne..

Oli meinaan aika haastava alku! Jonka Himo teki kuulemma nopeiten kuin yksikään koira Juhan tähänasti kellotamista! =O

Sylivekillä kun vein 4.n Himo laskeutu sen aina väärin - ohjaan siis koiranpuoleisella jalalla ja kädellä ja olen itsekin monesti pohtiinut, että millä koira tämän erottaa viskyleikkauksesta?! Mutta sisso! Juhalta tuli tähän hyvä neuvo ja koira rupes pelittämään kuin ajatus! Lähti meinaan mun sylivekkiohjaus just muutokseen!! Eli otetaankin vastanen käsi ja jalka käyttöön! =) Näin saan 2 selkeesti eri ohjausta! Tää treenataan!! Tässä vaiheessa ei nyt ainakaan tuu mieleen että toi sotkis jotain muuta...

Puomin kontaktia koira tuli tänään TODELLA röyhkeesti läpi ja useaan otteeseen! =O Ei vaan vielä osaa sitä tälleen radanpätkien yhteydessä! Yksittäin menee kyllä, mutta kun on esteitä ja vauhtia alla sekä kiekat nousee, ei pääkoppa pysy matkassa...treeniin! =)

Huomasin myös että pp-käännöstä täytyy muistutella tulevaisuudessa. On muutenkin noi takaaohjaukset ollut vähällä treenillä. Tuntuu, että vähäistä ollu treenaaminen muutenkin, onko?

Kysin Juhalta lopetettuamme, että haluuko hän kirmasta Himon kanssa pätkän ja ei kyl tarvinnu kahta kertaa kysyä. Oli meinaan kiva nähdä toi koira tositoimissa sivusta katsottuna. Eipä se Juhakaan kerennyt kunnolla mestoille ja totesi lopetettuaan, että menee se kovaa! =) Videolta kellotin (yksi kurssilainen kuvasi omalle kännylleen pätkän ja laitto maililla mulle ja Juhalle)et Juha meni Himon kanssa pätkän tismalleen samaan aikaan minkä Juha sano mulle kun mä sen menin. =O

Kääntyminen oli taasen kohtuu huonoa siihen nähden mikä mulla on tavote niitten suhteen, mutta kahtotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan tämän asian suhteen. Nyt jäädään tauolle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti