lauantai 3. toukokuuta 2014

Iloisia uutisia!

Himo kävi Mevetissä virallisissa kuvissa ja samalla toki sitten kuvattiin olatkin ja lannerankaa joissa voipi rodulla poikkeamia olla. Mutta meilläpä ei ollut!! Jee! Anun arvion mukaan lonkat lähti kennelliittoon A/A ja kyynärät 0/0! Mutta ei nyt juhlita ennen kuin ovat viralliset tulokset tulleet. =) Tosin mulle on äärimmäisen huojentava tieto jo se, että kaikki näytti priimalta! Eihän se takaa tervettä tulevaisuutta agilityn suhteen, mutta kropassa on ainakin paremmat edellytykset kestää lajin kuormitusta. Tässä tapauksessa ns. elinehto.

Samalla Himo sitten sterkattiin, tähystämällä. Ei enään juoksuja ikinä =) , mutta ei myöskään koskaan pikkuHimoja. =(
Suosittelen lämpimästi tuota tähystysleikkausta, vaikkakin paljon hinnakkaampi juttu onkin, nimittäin koiran tervetyhminen toimenpiteestä näyttää olevan huikeanlaista. Koira leikattiin eilen ja tänään siinä ei näkyisi oikeastaan merkkiäkään leikkauksesta, jos saisi mennä niinkuin haluaa. Toki nyt otetaan viikko ihan rauhassa (remmilenkit) ja sit sen jälkeen saisi juoksennella vapaana. Aksaa saisi tehdä jo 2 vkon päästä, mutta kyllä meillä taukoillaan kolmisen viikkoa! =)


Vielä ootellessa leikki maitto. =)Ei menny kauaa piikityksestä kun tytsy kopsahti lattiaan. =)


Koira on ku ois piesty. Sitä kyrsi niin suunnattomasti toi tötterö!


Mutta kyllä se uni tuli pian tötteröstä huolimatta ja pitihän olla peittoa ettei palele! =)

Tänään jo tähän malliin... =)


Haavoista ei itellä vielä tietoa - lapun saa poistaa sunnuntaina.Valjaat siksi, että iso tötterö on kiinnitettävä niihin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti