lauantai 24. toukokuuta 2014

Nestettä kehoon! 21.5

Into & Himo molemmat Piiran käsittelyssä, Hippis tosin pienemmin kuin kuin Into.

Himolla paikat oli hyvässä kondiksessa! Helpottavaa kuulla, koska on saanut huomattavasti vähemmän näitä käsittelyjä kuin Into. Toivottavasti voidaan edetä samalla kaavalla jatkossakin, koska helpottas tätä taloutta kummasti!
Himon lantio oli suora! Vatsan alueella oli kalvot vähän kireät, mutta se on luonnollista ton sterkkauksen takia.
Hippis oli myös lievästi kuivahko joka aiheuttaa sitä kalvokireyttä, Intolla ihan sama juttu joskin ehkä "pahemmin". Caritahan jo sanoi tätä samaa ja nyt molemmat koirat pitää saada juomaan enemmän. Siksipä molemmat koira alkoivat syömään nappulansa veden kera - en siis liota nappuloita vaan antaessa vesi sinne sekaan. Näin Intolle saadaan menemään about 1,5dl päivässä varmaa vettä. Sen tulisi juoda noin 4,5 dl päivässä.

Ja Himolle saan menemään varmaan sen 3 dl päivässä pakollista tolla systeemillä, kun sen tulis puolestaan juoda noin 6 dl päivässä!

Intolla oli lapojen alueella edelleen kireyttä, enemmän oikeella. Ja sitä kalvokireyttä niinikään, varsinkin siellä niskassa... Pohdittiin kovasti mistä tuo voisi johtua, kun niin moni asia on jo poissuljettu. Vastaus saattaapi olla haistelu! =) Nyt loppu nenä maassa viilletys! Mutsihan kun menee varmaan just sinne minne koira haluaa - ts. minne Inton nokka vie. Eli varmasti saa haistella - EI enään! =) Katsotaan tuleeko muutosta koiran kondikseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti