torstai 15. toukokuuta 2014

Paska päivä! 14.5

Inton kanssa Orimattilassa kisaamassa kaksi Anne S.n rataa....En tiiä millä fiiliksellä mentiin, mutta poislähtiessä taikka jo ekan radan kahden ekan esteen jälkeen oli vitun paska fiilis!

Radat oli molemmat helppoja! Se eka varsinkin, liiankin helppo. Tosin ei kyl osattu koska jo tokalla esteellä KIELTO!!??!! KOira vaan räkytti jne... Sit 4 este oli A, jonka tuli läpi ja palasi itse sinne. Siinä sitte tuli äärimmäisen terävästi mieleen kun Anne mut viime kisoissa Hyvinkäällä vihelsi vastaavanlaisessa kohdassa radalta pois... siinä hötäkässä sitten pohtii jatkaako vaiko eikö ja yrittää kuitenkin ohajta koiraa johonkin joka vaan sitten räkyttää ja painelee esteistä ohi. Huoh! Onneksi älysin lähteä sitten loppujen lopuksi suorinta tietä keinun kautta pois radalta. Voitten vaan kuvitella että veetutuskäyrä oli tapissaan...

Tokalle radalle aattelin et nyt on herran jestas menon parannuttava - ohjaajan saatava ittensä kuriin ja koira kans. Rata oli vähän haastavampi, mutta helppo sekin! Intolle heti jo alussa pitkää kaarta kun kepit veti ja tätämyöten räkytti. A mentiin tälläkin radalla kahteen kertaan ja eka kerta päästiin ihan ok! =o eli esteellä 6 oltiin viellä selvillä vesillä. Tämän jälkeen putkisettiä jossa vähän pitkää tietä taas ja sitten ne kepakot ja hypyt 11, 12, 13... 14 normi päällejuoksutilanne = koiralle loiva S-hyppä ja mitäpä tapahtuu meidän säihkysääri sotkeutuu omiin jalkoihinsa (ja nyt puhun koirasta!) ja rysähtää suoraan rima päälle...rima alas. Tässä taas ajatus että hoh hoijaa, päätin siinä silmänräpäyksessä kuitenkin TAISTELLA loppuun asti. Täytyyhän meidän jotain kokonaisuutta saada aikaiseksi! Mutta noup! Jätkä tuli heti tämän jäkeen A.n läpi jolloin nappasin koiran syliin ja kävelimme radalta pois.....................

Kotimatkalla puhkuin kiukkua! Ja päätin et tää kesä kisataan ja sit se oli siinä! Täytyy kuvauttaa toi koira jahka talous kaikkien näitten menojen jälkeen kohenis.

Paskan kisasetin kruunasi sitten vielä kotimatkalla s.postiin napsahtanut Himon lonkkalausunto. Jota olin jo kovin ootellut.. Anuhan kommentoi lonkkien näyttävän todella hyvältä ja tulevan aika varmasti A/A:na kennelliitosta. Mä en halunnut facessa tai missään asiaa sen kummemmin hehkuttaa, kun oli jotenkin pelottava tunne! Ja jälleen kerran mun etiäiset kävi toteen! Annie Liman lausui lonkat C/C:ksi! Ihan vitun hienoa! Tässä nyt selvitellään hommaa, että vienkö asiaa eteenpäin ja lonkat uudelleen lausuttaviksi - hyvin todennäköistä että laitan vaikka rahaa taas palaa! Haen nyt ensin vahvistusta ajatukselleni Anun lisäksi toiselta ell.ltä. Tuo Liman on tunnettu persreikämäisistä lausunnoistaan kuulemma! Tsori, mutta nyt ottaa pannuun! Onneksi olen itsekin kuvat nähnyt ja esim. lievästikään nivelrikkoinen koira ei todellakaan ole!!! Lonkat on aivan fine!! Siksi tää ketuttaakin, jos Anukin olis sanonu mulle et on b tai c, fine! Olisin hyväksynyt asian! Mutta en tällä tavalla!! Se on sitten Pohjoimainen paneeli joka ne kattoo seuraavaksi ja toivon todella että tuo Liman on väärässä!!


Kyynärät oli virallisesti 0/0!

Sama muija on lausunut Intonkin lonkat C/C, osaa ainakin sen kirjaimen kirjottaa! Miten niin katkeraa? =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti