sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Ei voi hurraata huudella... 4.5

Kävin Inton kanssa kentällä tekemässä yhdellä hypyllä kääntymistreeniä sekä 3 "hypyn" suoraa kaiken maailman kikkailuilla - rengas, okseri ja muuri oli käytössä.

Ei tuntunut / näyttänyt mielestäni kovin hvyältä! Puupökkelömäinen on koira edelleen ja mielestäni kaiken kukkuraksi TAAS liian lihava. Mä en V***U tajuu mikä ihmeen vimma sillä mutsilla on lellitellä tota koiraa. Ei sillä muutenkaan kyllä oo mitään auktoriteettiä tota koiraa kohtaan - se vetää sitä ihan kuusnolla! =(

Carita kanssa sovittiin että ilmottelen Inton kunnosta hänelle tälleen lopuviikosta ja juuri äsken laitoin mailia että mielelläni käyttäisin sen käsittelyssä uudestaan ja PIAN! Mutta pahoin pelkään, että meijän aikataulut ei vaan käy yksiin näin lyhyellä varotusajalla.

Mä en vaan oikeesti tajuu kuin tähän on tultu? Vai oonko mä vaan ennen ollu asioille sokea? Mutta fakta on se, että kyllä Into on paremmin töitä enen tehnyt! Aksan vähyyttä nykyään? =) Irtiolo liikuntaa se ei saa enään niin paljon kuin meillä asuessaan (äiti EI voi pitää sitä irti!), mutta kyllä mutsi sitä muuten hyvin tunnollisesti lenkittää!

On niin paha mieli tän (koiran) takia....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti