maanantai 28. lokakuuta 2013

Vika serti tupsahti! =) 26.10.

Tänään kisaamaan Vuokkosille jotenkin erilaisin fiiliksin. En osaa selittää, mutta sellanen turha jännääminen ja muu oli poissa. Olinkin kyllä päättänyt, että nyt vaan mennään eikä suoriteta / välitetä! Mua myös jotenkin huojensi ajatus, että saan lähteä ekana, mulle se sopii! Ei tarvii katella muitten suorituksia ja itseasiassa juurikaan yhtään minikoirakkoa en päivän aikana katellut. Kaikki kokoluokat kun pyöri "samaan aikaan" niin oman suorituksen jälkeen siirryin makseja pällistelemään. Hitto ne menee kovaa!

Jokisen Asko oli päräyttnyt aamuun ihan haastavan radan. Ansoja oli ja todella veemäinen vieti puomille. Tuskailin sen kanssa tovin! Mä sain ennen radalle menoa jotenki tosi hyvän pössiksen päälle. Kävelin ees taas ja puristelin korvaani. Ei kuitenkaan sellainen pakko pakko fiilis! Rata lähti hyvin käyntiin ja Into luki rataa hyvin! Puomille meni huonosti - ei näy videosta. Hyvä kontakti ja jotenkin hyväntuntuinen jatko, paitsi valssi okserille. Määä paaakiiitaan ja äääärsyyytttttääää! =D Rima kolisi. Siinä taas tuli muistutus niistä rimoista ja se katkasee radalla hyvällä fiiliksellä menoa.. A.n kontakti oli luvattoman huono!!! Mutta hyvä jossitella jälkikäteen - jos tässä olisi tarkemmin menty en uskoisi lopputuloksen olleen tuo mikä nyt oli! Ihan ok rata ja radan jälkeen hyvä fiilis!! Jäähkäsin koiran ja menin kattomaan makseja. =) Väliä omilla starteilla oli tunteja ja juuri kun olin lähdössä koiraa lämppäämään taas uutta starttia varten kuului ulos kuulutuksessa että kolmantena Taija ja Into. =) Kirmastiin siinä sadetakki koiran päällä palkintojenjakoon ja ylläri pylläri - meille tupsahti vika Sert-A ja näin Intosta tuli FI AVA!! Toki tämä nyt vielä edellyttää sen näyttelytuloksen hakua!! Mutta tulokset on kasassa! JES!! Kyllä tätä on odotettukin! Ja aika-ajoin vähän liikaakin. Oon tuskastellut, että muut ne valoituu jo alle kolmevuotiaana suunnilleen, mutta meittin Intopa täyttää jo joulukuussa 4 vee! =) Mutta näin se tulla tupsahti kuin sitä vähiten odottaa, koska en millään muotoa aatellut meidän sijoittuvan vaikka nollia tehtäisiinkin, kun niin isot luokat. Mutta tänään 3/43! Hyvä! Radan haastavauus oli meidän etu, nollia ei tullut paljoa!

Toka ratakaan ei ollut huono. Alko taas hyvin, mutta keinun jälkeen koira pienelle harhapolulle. Jatkettiin kuitenkin oikein. Sitten radan lopussa tuli joku aivopieru itelle jäädä varmistelemaan puomin kontaktia, koska oli nolla alla siihen asti ja enään muutama este maaliin ja näin se heti kostautui. Hyvä niin koska hyvä muistutus taas tästä!! Se kämmi tulee muualla jos ei siinä puomin kontaktilla! Mitäs varmistelet! Niin!! =) Seuraava rima alas, koska mun valssi aivan sairaan myöshässä! Se alkaa vasta kun koira on jo ilmassa!

Vikalle radalle lähettiin jo vähän puutunein mielin molemmat - pitkä pv takana. Intosta näki heti radan alussa, että paras puhti oli poissa. Ja rata alkoikin vähän mollivoittoisesti kun rysäytti muurin palikat totaalisesti alas, mun tehdessä siihen ihminuolta. Loppurata oikein ja virheettä! Ohjauksellisesti multa ehkä päivän paras rata! Lopun okserin annoin tarkotuksella mennä hyvin hyvin pitkäksi enkä ennakoinut ollenkaan, vaikka ehkä nyt just se ois pitänyt kokeilla, kun oli jo virhekin alla, mutta niin moni maksikoira siihen rysäytti, että päätin tehdä sen näin. Käännyn vasta kun koira on laskeutunut!

Kisavideo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti